cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vuoden skräppääjä -kisan minialbumi

16 kommenttia

Tässä viimein valmis albumini, jonka tein Vuoden Skräppääjä -kisaan. Työvaihekuvia esittelinkin jo aikaisemmin, samoin kuin työssä käytetyt materiaalit ja kuvat. Valmista albumia pääsee ihmettelemään livenä Intohimona Skräppäyksessä tulevana viikonloppuna, mutta tässä kuvia teillekin, jotka ette ole tulossa paikan päälle. :)

kansi1

Keskityin mun työssä valokuvien käytön lisäksi käyttämään materiaalipaketin tuotteita mahdollisimman tehokkaasti. Materiaalipäkin juttujen lisäksi käytin paria Pink Paisleen Portfolio-sarjan paperia (mm. tässä kannessa tuo vaalea ruutupaperi), Bella BLVD:n raidallista washi-teippiä, kakkupapereita, nauhoja, huopaa ja muutamaa haaraniittiä. Lisäksi kannessa olevat kirjaimet ovat omista varastoista. Sininen pyörylä on stanssattu ja huopalehdet on itse käsintehty.

kansi2

aukeama1

Tässä kaikki sivut aukeamittain. Jokaisen aukeaman ympäri ompelin valkoiset ompeleet. Koristeina on kukkasia, valkoisia maaliroiskeita, pitsiä, valkoisia ja Glimmer Mistillä värjättyjä kakkupapereita ja kuvioleikkureilla napsuteltua confettia. Lisäksi muita kuvioleikkurilla tehtyjä kuvoita siellä täällä. Osan sivujen taustoista käsittelin gessolla kukkamaskin läpi. Kaikki valokuvat on kiinnitetty kohotarrapaloin.

aukeama2

Osa kakkupapereista on kiinnitetty sivujen väliin, siten että vain kulmat pilkistävät ulos. Musta ne antavat valmiiseen albumiin kivan runsaan ilmeen, kun ne roikkuvat ulos albumin välistä. Mulla roikkui ompeleiden nauhojakin jossakin vaiheessa joka puolelta, mutta päätin kuitenkin leikata ne pois, ne olisivat olleet ehkä liikaa ja antoivat jo liiankin rennon (eli sotkuisen) vaikutelman.

aukeama3

aukeama4

aukeama5

Pienet tekstikirjaimet ovat Basic Greyn tarroja, jotka olivat tarvikepaketissa. Näin jälkikäteen harmittaa, ettei tullut värjättyä niitä, harmaa ei toimi tässä värimaailmassa niin hyvin. Huopalehdet tein käsin ja ompelemalla niiden reunat pistoin. Käyttämäni huopa oli sen verran ohutta, että käytin näissä kahta huopapalaa päällekkäin.

aukeama6

aukeama7

Paketissa oli mukana pari paperikukkaa, joiden lisäksi käytin pari omaa. Tein kaikista kukista kerrokselliset koristeet lisäämällä palan sinistä harsoa, kuvioleikkurilla leikatun ympyrän ja haaraniitin. Tässä oleva haaraniitti oli alunperin kirkkaanvihreä, mutta se ei oikein sopinut mun väriteemaan, niin väritin sen tussilla siniseksi.

aukema8

Tein kirjaan kolme tarinointitagia, jotka piilotin ns. kaavapaperista ommeltujen taskujen sisään. Taskuista kuultaa kivasti tekstit osittain läpi. Tagien pohjat tein suihkimalla sinistä Glimmer Mistiä siksak-kuvioisen maskin läpi. Päälle ompelin paperinpalat, joihin kirjoittelin tekstit.

aukema9

kansi3

Translation:

Here it is, my minialbum I made for the final round of Finland’s scrapper of the year competition. I already showed you sneak peeks of my work process and the materials and photos I used. The album is on display at Intohimona Skräppäys scrapbooking event this weekend at Helsinki.

Mainokset

16 thoughts on “Vuoden skräppääjä -kisan minialbumi

 1. Aivan mahtava kirja, tosi kaunis ja raikas! Tähän on varmasti mennyt aikaa!

 2. Tosi hieno teos, viimeistelty ja kaunis toteutus, sinun näköinen kokonaisuus – Wau!! Isosti onnea kisaan Anski!! :)

 3. Siis tää on aivan upea talvenraikas kokonaisuus! Onnea kisaan!

 4. Heeei! Ihana albumi, niin raikas ja menee niin nappiin kuvien kanssa! Mahtavaa nähdä se vielä livenä!=D

 5. Aivan ihana!
  Väri maailman olet saanut ihan omannäköisesti vaikka samat materiaalit muillakin – huippuhieno lopputulos :)
  Minäkään en malta odottaa että pääsen ihan livenä näkemään!
  Tsemppiä kilpailuun!

 6. Aivan sairaan kaunis ja ihana!

 7. Upea albumi! Tosi hienoja ideoita :) Enää ei ole montaa päivää, että pääsee näkemään livenä jee!

 8. Ei voi muuta kuin ihastella kättesi jälkeä, upea luomus!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s