cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Jyväskylän Kädentaitomessuilla

Jätä kommentti

Jyväskylässä oli tänä viikonloppuna Kädentaitomessut Jyväskylän Paviljongissa. Suuntasimme messuille lauantaina äidin ja tädin kanssa. Olin nyt ekaa kertaa näillä Jyväskylän messuilla ja yllätyin kyllä positiivisesti messujen valikoimista ja laajuudesta! Tuli lähdettyä matkaan vähän hetken mielijohteesta, mutta kannatti kyllä. Paikalta löytyi paljon koru-, vaate- ja lahjatavaramyyjiä, mutta myös yllättävän monta askartelukauppaa. Porukkaa oli paljon, ja vaikka muutamilla kojuilla oli aika paljon ruuhkaa, sai ostoksia silti hyvin tehtyä. Messuväki oli iloista ja palvelu kaikilla kojuilla oli tosi ystävällistä ja puheliasta.

jyvaskylan_kadentaitomessut2013_1

Otin muutamia kuvia lähinnä askarteluliikkeiden valikoimista ja tässä kuvia kojuista, joista sain luvan kuvata. Kuvasin tosin kännykällä, joten pahoittelen kuvien huonoa laatua. Jospa näistä kuitenkin jotain selvää saisi! :)

jyvaskylan_kadentaitomessut2013_2

Yllä kuvia Charlottan valikoimista. Löytyi mm. nauhoja, tarroja, 3d kuvia, korttipohjia, teippejä ja paljon helmiä ja korutarvikkeita.

jyvaskylan_kadentaitomessut2013_3

Näpsäkkä oli paikalla laajan valikoiman kera. Iiisot kasat mm. pitsiä, kimalteita, kakkupapereita, teippejä, papereita, leimasimia ja stansseja. Tuossa yllä olevassa isoimmassa kuvassa näkyy miten paljon noita stansseja ja leimasimia oli. Stansseja tarttuikin sitten useammatkin mukaan. Papereitakin hivelsin, mutta pysyin lujana, enkä ostanut tällä kertaa. Nätit paperit on mun heikko kohta, joten ihmettelen itsekin, miten pystyin olemaan ostamatta!

jyvaskylan_kadentaitomessut2013_4

Paikalla oli myös mulle uusi tuttavuus Nantida, jolla oli mahtava valikoima paperikukkia ja helmiä. Arvatkaa kuka sortui ostamaan ihan liikaa kukkia?! Mutta kun ne oli niin ihanan värikkäitä ja halvalla kun sai. Piti käydä oikein toiseenkin kertaan hamstraamassa.

jyvaskylan_kadentaitomessut2013_5

Sinelli oli messuilla useamman pitkän pöydän, laajan valikoiman ja Big Shot demopajan kera. Myynnissä oli paljon stansseja, leimasimia, kyniä, tarroja, koristeita jne. Mua olisi houkuttanut nuo leimasimet tuossa yllä; nuo missä on pyöriä, avaimia ja kelloja. Mä oon aika huonosti käyttänyt viimeaikoina leimasimia, joten mun pitää ryhdistäytyä niiden kanssa, ennenkuin annan itselleni luvan ostaa enempää. Fiskarsin ihanaa pilvileikkuriakin olisi ollut myynnissä. Se kyllä jäi nyt vähän kaivelemaan, että olisi pitänyt kuitenkin ostaa.

jyvaskylan_kadentaitomessut2013_6

Askartelupuoti Pialla oli myynnissä mm. tarroja, papereita, koruja, kynsitarroja, koristeita ja badgeja. Me kierrettiin jotenkin vähän hassusti ja satuttiin kojulle juuri kun oltiin lähdössä pois ja ostosbudjetti jo käytetty, niin harmitti kun jäi mm. Sassafrassin paperit nyt ostamatta.

Ostoksia tuli tehtyä tosiaan jonkun verran ja esittelen ne myöhemmin vielä, kunhan saan napattua kuvat niistä!

Translation:

This Saturday I was at Jyväskylä’s handicraft fair. Here are some photos from the fair, taken with my phone, so sorry for the quality of the photos. I took photos only of the craft stores, allthough there were a lot more of other things at sale too, like hats, clothes, jewels etc.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s