cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tulella leikkimistä

2 kommenttia

Little Inferno -peli vaikutti niin erikoiselle, että pakkohan se oli hankkia. Pelkkä pelin teemarallatus nimittäin riitti vaikuttamaan mut, ja jäi soimaan päähän heti ekasta kerrasta moneksi päiväksi. Lisäksi Tim Burtonmainen kieroutunut ja synkkä maailma vaikutti mielenkiintoiselle.

little_inferno4

LITTLE INFERNO
Pelattu: PC. Saatavana myös Nintendo Wii U:lle.
Lisätietoja täältä.

Little Infernon yksinkertaisena peli-ideana on polttaa kaikkea mahdollista tavaraa pelin takassa, Little Inferno Entertainment Fireplacessa. Ulkona on kylmää ja vaarallista ja lämpimänä pitää pysyä. Takkaan heitetään erilaisia tavaroita, sytytetään ne tuleen ja ihmetellään mitä tapahtuu. Eri tavarat käyttäytyvät palaessa eri tavalla ja polttamalla tiettyjä tavaroita yhtä aikaa saa kerättyä erilaisia komboja. Tavaroiden poltosta ja komboista saa rahaa, joilla voi tilata katalogeista taas lisää poltettavaa. Erilaisten kombojen etsiminen on hauskaa puuhaa ja tavarat ja niihin liittyvät tekstit ovat hauskoja ja niistä saikin muutamat hyvät naurut.

little_inferno1

little_inferno2

Pelistä suurin osa tapahtuu siis vain istuskellen takan edessä, odotellen postin ja tilattujen tavaroiden tuloa ja mystisiä kirjeitä naapurin tytöltä. Sinänsä peli kuulostaa ensin aika tylsältä, kliksutellaan vaan tavaroita ja odotellaan aikalaskureita että paketit saapuvat, mutta siitä huolimatta se on erikoisen addiktoiva (kerrankin saa luvan kanssa polttaa ja räjäytellä tavaraa!) ja lopulta pelissä onkin enemmän juonta ja syvällisempää sanomaa ja opetusta, kuin ensisilmäykseltä kuvittelisi. Tykkäsin siis kovasti. Ainut harmitus oli vain se, että peli olisi saanut olla pidempi!

little_inferno3

little_inferno5

Translation:

I just had to get this game after seeing this video and the song that plays in it. Little Inferno is weird and fun game. Basically all you do, is order stuff from catalogs and burn them in our fireplace. Burning different stuff together gives you combos and you get money. With money, you can order more stuff to burn. At first it seems quite boring, but you get addicted quickly (where else you get permission to burn stuff!) and behind the surface there is also a deeper message and a teaching, which makes you think. Only sad thing is, that the game ended too soon!

2 thoughts on “Tulella leikkimistä

  1. Piti mennä kurkkaamaan pelin sivuilta, ettei vain olisi World of Goon porukkaa tämän taustalla, ja olihan siellä. :) Kai oot Goota pelannut?

    • Joo oon! Tais olla eka peli jonka kännykkään ihan ostin :) Tykkäsin kovasti. Tajusin vasta kun tätä varten googlettelin tota osoitetta että on samoilta tekijöiltä, ihmettelin vaan että jotain tuttua tässä tyylissä on :P

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s