cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Bellissimo

10 kommenttia

Tämä leiska syntyi skräppäyspäivässä. Tuolla aiemmassa postauksessa vilahtelikin tämä leiska työstövaiheessa ja tässä tämä nyt sitten valmiina kaikkine koristeineen. Suurin osa materiaaleista on samoja kuin tytöille koostamissani päkeissä. Lisäksi mukana on suikaleita silppulaatikon kätköistä. Isot kukkaset on leikattu BoBunnyn paperista, joka on niiiiin ihanaa! Niin ja otsikko Bellissimo on siis Bellan yksi lempinimistä.

bellissimo

Translation:

This is the layout I made in our scrapping day. You probably saw this work in progress in the photos earlier, and here it is finished. Most of the materials are the same as I made the kits for girls. There is also paper strips from my stash. The big flowers are cut out of BoBunny’s paper. In the photo is Bella-dog, and one of her nickname’s is Bellissimo.

Mainokset

10 thoughts on “Bellissimo

  1. Voi kun taas niin kaunista! Ja niin ihanan värinen.

  2. Ihana hauva! <3 Hehe, noista edellisen postauksen kuvista tunnistinkin tuon sinun leiskasi, mutta niiden kuvien perusteella jotenkin onnistuin luulemaan, että otsikoksi tulee MNOPO. :D Ehdin oikeasti monta minuuttia miettiä että mitä ihmettä se tarkoittaa, sitten luovutin ja totesin vain että jospa se selviäisi myöhemmin. Kyllä taas välähti!

    • Hih eikäää :D Piti mennä kattomaan sitä kuvaa keskeneräisestä jutusta ja joo, sillehän se kyllä näyttää! :P Hauva on poikaystävän vanhempien koira, se on kyllä niin ihana :)

  3. Oih, tyttömäisen suloista:)

  4. Todella kaunis! :) Ihana toi taustapaperin värittömyys, tulee kaikki muu siinä niin hyvin esille. :)

    • Kiitos! Pitkästä aikaa tuli käytettyä kraftia taustana, näin tauon jälkeen tykkään yllättävän paljon, jossakin vaiheessa kun tuli vähän yliannostus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s