cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Skräppäyspäivä

19 kommenttia

Meillä vietettiin tänään tyttöjen skräppäyspäivää. Pidin pienen työpajan skräppäyksen perusteista ystäville, jotka eivät olleet ennen skräpänneet, mutta intoa aloittamiseen löytyy. Käytiin siis läpi skräppäyksen perusjuttuja ja näytin omia vinkkejäni ja tapoja työstää leiskaa. Meillä olikin myös aika koirateemainen päivä, kun jokaisen leiskaan valikoitui koiran kuva. Oppilaat olivat tosi taitavia ja nopeita askartelijoita. Käytiinkin paljon juttuja läpi ja kokeiltiin jopa maaliroiskeita! Kaikki saivat leiskat ihan valmiiksi asti, mikä on kyllä tosi hieno saavutus ekaa kertaa skräppääville.

skrappayspaiva2

skrappayspaiva5

Kokosin tytöille valmiit skräppäyspäkit, joissa oli kasa papereita, tarroja, sekalaisia koristeita, kirjaimia ja kohotarrapaloja. Samoista materiaaleista saatiinkin aikaiseksi aika kivan erilaisia sivuja! Mäkin tein yhden sivun, jonka tosin viimeistelin vielä kurssin jälkeen, joten näytän sen myöhemmin.

skrappayspaiva4

Meillä oli myös yksi ihana karvainen kaveri auttamassa askarteluissa. Tosin Nassulla taisi olla omat askartelunsa luun kimpussa.

skrappayspaiva1

Yllä vähän yksityiskohtia tyttöjen leiskoista, tosi hienoja vai mitä? Kiitokset tytöille mahtavasta päivästä, odotan jo innolla seuraavaa kertaa!

skrappayspaiva3

Translation:

We had girls scrapping day here today. I held a little workshop for my friends about scrapbooking who hadn’t scrapped before, but were really excited to start the hobby. So I gathered small scrapping kits for the girls and we scrapped pages using the materials. I also teached basics about scrapbooking and showed my tips for making the layout. My students were really fast learners and everyone finished one layout! Above you can see bits of the pages. Can’t wait for the next scrapping day! Thanks girls!

Mainokset

19 thoughts on “Skräppäyspäivä

 1. Nä’yttää ihanalta!

 2. Aivan upealta kuulostaa teidän päivä. Mulla on kanssa oma ihana Akkakööri. Meitä on 3 naista, kaikki synnytty 1968 ja meitä yhdistää tavallaan minä – ja poikani. Toinen on toisen sylikummi ja toinen toisen. Me nähdään kerran kuukaudessa kunkin luona vuorotellen. Yleensä jokainen tekee jotain mitä haluaa. mutta välillä mä puhun heidät ympäri tekemään jotain mun kanssa ja sitten mä hieman ohjastan – ollaan leikitty gessolla yms… hauskoja rentouttavia tuokiota.

  • Kuulostaa kivalta teidän kööri! Meillä on kans ollut kavereiden kanssa silloin tällöin yhteisiä askartelupäiviä. Yleensä on just tehty silleen, että kaikki ovat tehneet omia juttujaan; kortteilua, ompelua, neulahuovusta jne ja sit ollaan toisillemme opetettu vähän näitä omia juttuja. Tämmöistä isompitöistä skräppäystä pitää kyllä harrastaa meillä, kun on kaikki leikkurit sun muut löytyy multa. Tai sitten oisi vähän liikaa raahattavaa. :P

 3. Juu, kuulostaa tosi kivalta. Mäkin aina haaveilen, että ois kiva järjestää just yhteisiä askertelu- tai vaikka ompelupäiviä porukalla, mutta yllätävän hankala perheellisille ja työssäkäyville, joilla on välimatkaa reilusti, saada järjestymään.

  • Se on se aikojen yhteensovittaminen aina vähän hankalaa kyllä! Meilläkin tais olla edellisestä yhteisestä askartelupäivästä yli puoli vuotta…hups! Vaikka asutaankin samassa kaupungissa. :O

 4. Ihania töitä ja on varmasti ollu hauskaa. Minua nauratti nuo piristävät juomat. Minä en voi askarrella ilman teekuppiani. :)

  • Haha, no joo, vähän mietin kans kuvia valitessa, että niitähän näkyy joka kuvassa.. xD Kahvia ja energiajuomia jokaista mahdollista sorttia löytyi! :P

 5. Tosi kivoja leiskoja. Taidanpa minäki järjestää cocktails&crafting-illan.

 6. Oooooo, tulipas niistä hienoja! Ja tosi kivat bägit olit ystävillesi kerännyt, varmasti innosti sekin tekemään kaunista :) Tosi kiva idea yhteisen päivän ratoksi. Minun ystäväni ovat vaan lähes kaikki niin lyhytpinnaisia ja toisaalta suurista unelmoivia, ettei taitisi onnistua tuommoinen ihana askartelupäivä ihan noiden sydän ystävieni kanssa :D Onneksi olen kuitenkin löytänyt täältä blogeista ystäväporukan, joidenka kanssa aina välillä vietämme noita askartelupäiviä, yleensä kortteja tehden, jonkun luona vieraillen, höpötellen ja herkutellen. Se on ihan ihanaa :))

 7. Voi miten ihanan näköistä! Vähän käy kateeksi, meikäläisen kaveripoppoossa ei nimittäin kukaan ole hitustakaan innostunut askartelusta/skräppäyksestä. Saan siis hoitaa askartelut ihan itekseni, mitä nyt joskus käyn avomieheltä kysymässä hänen mielipidettään jostain, jolloin mies minun mieliksi koittaa hetken aikaa esittää kiinnostunutta. :D

  • Voi että, sun pitää yrittää saada ne innostumaan! Oon mäkin pälättänyt vuosia skräppäyksestä, mutta kyllä sitä saattaa yhtäkkiä innostuakin, vaikka aiemmin oisivatkin aatelleet että ei ois niiden juttu. Tää meidänkin päivä lähti ihan siitä, kun kaverit näkivät livenä noita mun skräppäyksiä ja innostuivat tosi paljon, kun huomasivat että ne onkin niin isoja. Plus kyllähän ne kuitenkin livenä näyttää ihan erilaiselle kuin kuvissa, kun näkee selkeämmin plus paremmin miten ne on tehty. :)

 8. Voi miten kiva päivä varmasti ollu, jospa minäkin pääsisin joku kerta osallistumaan! :)

  • Pitää järkätä aikataulut jollekin kerralle niin että säkin pääset mukaan, olisi tosi kivaa!! :)

   • Hihi joooo! :) Mä muuten sittenkin aloin väkertämään pääsiäiskortteja, kävin viime viikolla tiimarissa ja käytin jo toisen kympin. :) Minussa on selvästi askartelija heräämässä! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s