cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Intohimona skräppäys tulee

2 kommenttia

Huhtikuun lopussa on tulossa upea koko viikonlopun kestävä askartelijoiden tapahtuma, Intohimona skräppäys. Tapahtuma järjestetään 20.-21.4. Helsingissä, kokoushotelli Rantapuiston tiloissa. Tapahtumassa on paikalla myyjiä kojuineen, eli shoppailemaan pääsee ihan urakalla ja paikan päälle voi varata itselleen askartelupöydän, jossa voi askarrella omilla tarvikkeillaan ja tapahtumassa on myös upeita kursseja, joihin voi ilmoittautua etukäteen. Vaikka tapahtuma on skräppäykseen keskittyvä, kannattaa kuitenkin muidenkin paperiaskartelijoiden ehdottomasti tulla myös mukaan, sillä samoja tekniikoita ja ideoita voi hyödyntää myös muissa askarteluissa! Kaiken lisäksi tunnelma on tapahtumassa aivan riemukas. On ihanaa tavata muita hulluja askartelijoita ja viikonlopun jälkeen on taatusti inspiraatiota ja ideoita pitkäksi aikaa! Viime vuoden tunnelmista kirjoittelinkin jo täällä.

intohimona_skrappays1

Puolasta on tulossa kolmen open kolmikko Jaszmurka, Anna-Maria Wolniak ja Anna Wach. Itse olin erityisen innoissani, kun kuulin näiden opejen mukaantulosta. Kaikilla on persoonallinen, raikas ja muodikas askartelutyyli, joten kursseilla varmasti pääsee oppimaan paljon uutta ja viimeisimpiä trendejä. Jokaiselta opelta pitikin sitten valita yhdet kurssit.

intohimona_skrappays2

Hollantilainen Birgit Koopsen oli mukana vetämässä kursseja myös viime vuonna ja olinkin mukana hänen maskaustekniikoiden kurssillaan, jossa tehtiin minialbumit. Oma valmis teokseni löytyy täältä. Tykkäsin Birgitin kurssista tosi paljon, eli tänäkin vuonna on pakko päästä hänen kursseilleen.

intohimona_skrappays3

Itse messut alkavat lauantaina, mutta perjantaina illasta on jo muutama kurssi, kun tarjontajana on suomalaisten vetäjien workshoppeja: Emmon Voimauttavan Skräppäyksen työpaja ja Paperiliittimen Riikan Mixed media työpaja.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet workshoppeihin löytyy tapahtuman sivuilta. Kaikille kursseille on vielä tilaa. Ainiin, ja vaikka ulkomaisten vetäjien työpajojen kurssikielinä onkin englanti, ei kannata jättää väliin siksi, jos oma kielitaito epäilyttää. Opet kuitenkin usein näyttävät tekniikat itse ja muut kurssilaiset aina neuvovat myös muita, jos joku juttu menee ohi. Eli rohkeasti vain mukaan!

Translation:

Intohimona Skräppäys / Passionate about scrapbooking is an event in April in Helsinki, Finland. In the event you can shop, meet other scrappers, reserve a crafting table for yourself and take part in amazing workshops. This year there are really amazing workshop teachers. From Poland we have three teachers: Jaszmurka, Anna-Maria Wolniak and Anna Wach. I was so excited when they announced these girls, I’ve been so inspired by their fresh, personal and modern styles and I think we will learn many new tricks on these workshops. Birgit Koopsen from Netherlands was in the event last year too and I took part in her masking class in which I made this album. Birgit is really wonderful teacher and I had to take her classes this year too. From Finnish teachers there are workshops from Riikka and Emmo on friday. More info about the event can be found here.

Mainokset

2 thoughts on “Intohimona skräppäys tulee

  1. Vuosaaressa taas tavataan – tottahan toki! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s