cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

December Daily 2012

20 kommenttia

Tässä mun tuore December Daily -minialbumi. Joulukirjanenhan tämä siis on, mutta kuitenkin pääasiassa aika talvinen tunnelmaltaan, niin ehkä tätä kestää katsella näin joulun jälkeenkin. ;) Pohdin pitkään tehdäkkö December Dailya, kun ei ollut ihan kauheasti kuvia tai tapahtumarikas joulukuu (pari ekaa viikkoa meni kauheassa flunssassa sängyn pohjalla), mutta päätin sitten kuitenkin tehdä siten, että yhdistin yhden viikon tapahtumat aina yhdelle aukeamalle. Vuoden 2009 December Daily löytyy täältä ja vuoden 2010 täältä. Viime vuosi jäi välistä ja vähän kyllä harmittaa. Tykkäsin tuon 2010 albumin muodosta ja koosta, joten tänä vuonna tein myös neliönmallisen albumin. Kokoa uudella on kyllä vähän vähemmän: 13 x 13,5 cm.

daily_december01

Olen aika hidas syttymään uusille skräppitrendeille, mutta tämän albumin kanssa on menty nyt tosi muodikkailla linjoilla. Vaaleaa, kultaa ja vaaleaa turkoosia on näkynyt monissa blogimaailman December Dailyissa ja lähdin ihan tietoisesti hakemaan samanlaista ilmettä, lisänä pilkahdus punaista, joka on tosin myös trendijuttu. Ja täytyy sanoa, että yllättäen tykkään! Varsinkin tuo kullan käyttö vähän epäilytti, mutta ennen noita kultaisten glitterkirjainten lisäystä aukeamille, ne selvästi vielä kaipasivat sitä, tai muutenkin jotakin vähän juhlavaa.

daily_december19

Paperit ovat My Mind’s Eyen All is Bright 6×6 -paperikosta ja Pink Paisleen Portfolio 12×12 -pakkauksesta. Suurimman osan papereiden reunoista ressasin. Jokaisen aukeaman väliin laitoin kirkkaan muovikalvon, joka on Making Memoriesin Mistletoe. Olen säästellyt kyseistä paperia ihan minialbumitarkoitusta varten, joten oli ihanaa saada tuo viimein käyttöön, ja se kävikin tähän tosi hyvin!

daily_december15

Albumissa on käytetty vaikka minkälaista materiaalia. Tottakai valkoisia gessoroiskeita, mutta niiden lisäksi tein roiskeita myös kultamaalilla. Tuo maali on aiemmin Tigerista ostettuja maaleja, laimensin sitä vain vähän vedellä, jotta sain maalista roiskittavaa. Valkoiset puusydämet ovat Tiimarista. Jokaisella aukeamalla on myös turkoosia ja kultaista washi-teippiä, kakkupaperia, leipurinnyöriä, sekalaisia Studio Calicon lappusia (osa tavallisia, osa vellum-paperia) ja tähtileikkurilla leikeltyjä kuvioita.

daily_december13

Tarinoinnit kirjoittelin irrallisille papereille, jotka sujautin jokaisella aukeamalla olevan vellum-paperipussin sisään. Kirkkaat pussit ovat Studio Calicon paketeista tulleita irrallisten koristeiden säilytyspussukoita. Hauskaa, miten tarinoinnit kuultavat vähäsen pussien läpi. Samalla sai kirjoitella rauhassa pidempiäkin juttuja, kun kaikki laput mahtuivat pussien sisään viemättä itse aukeamilta tilaa.

daily_december04

daily_december14

daily_december06

daily_december16

daily_december09

daily_december17

daily_december11

daily_december10

Translation:

Here’s my December Daily 2012. I was pondering if I would make the album this year or not, because I didn’t have many photos or things to say about December (I was sick two first weeks of the month), but then I decided to cover whole week in one spread. Size of the album is 13 x 13,5 cm. I’m quite slow to catch on latest scrapping trends, but this year this album is quite trendy one! I love the blue, white and gold combo with splashes of red. Papers are from My Mind’s Eye’s All is Bright 6×6 -paper pad ja Pink Paislee’s Portfolio 12×12 -paper package. I also used Studio Calico’s various paper decorations (some are vellum), vellum paper bags (inside those I hide the journalings), gesso splashes, gold paint splashes, doilies, golden and blue & white washi tapes, bakers twine, white wood hearts and punched stars.

20 thoughts on “December Daily 2012

 1. Enemmän tosiaan näyttää talviselta kuin jouluiselta, kaunis!

 2. WAU! Tämä on hieno! Mä tykkään kovasti. Multa ei moinen ois luonnistanu.

 3. Oi miten herkkä ja samalla kuitenkin iloinen, tätä oli ihana katsella, koko ajan löytyi jotain uutta :)

 4. Aivan mahtava! Taas. :) Tosi raikas ja rapsakka, kuitenkin ihanan hempeä. Sun näkönen. :)

 5. Niin raikas värimaailma, tosi ihana. Nuo kultaiset glitterkirjaimet ovat kerrassaan herkullisen näköisiä, tahdon itellenikin samanlaisia! :D

  • Kiitos! Nuo kultaiset kirjaimet olivat vielä kaupanpäällisiä yhdestä nettitilauksesta. Mietin vielä että tuleekohan niille käyttöä, mutta näköjään kyllä! :)

 6. Mä kyllä vieläkin ihmettelen miten saat sivuista noin ihanan runsaita! Aivan ihana albumi! Haluaisin omaa skräppäystä viedä juuri tähän tyyliin, mutta ilmeisesti aina unohdan kaikki tarvikkeeni ja sivuista tulee aika yksinkertaisia.

  • Kiitos! Tätäkin on työstetty useaan otteeseen, jokaiselle aukeamalle on välillä jopa väkisin tungettu kaikki elementit, niin tulee sitä kerroksellisuutta väkisinkin :P

 7. Voi taivas kuinka hurmaava!!! Minä rakastan minialbumeita muilla, mutta sitten kun alan omaani työstämään huomaan, että ei koskaan ole tarpeeksi sopivia materiaaleja ;) Sinun omasi on kyllä aivan mielettömän upea, jään vielä ihailemaan kättesi jälkeä :)

  • Oi, iso kiitos! Mullakin on aika paljon eri materiaaleja kyllä tuossa kirjassa. Alunperin olin suunnitellut vain yhden paperikon käyttöä, mutta eivät olisi kyllä riittäneet. Yllättävän paljon tavaraa sitä kyllä kuluu yhden pienen albumin tekoon kyllä!

 8. Oi oi, supernätti!

 9. It’s stunning! I like that it’s so colorful not only festive colors but you can still feel the Christmas mode in it :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s