cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ystävänpäiväkortti pitsipyörylällä

6 kommenttia

Tälläinen yksinkertainen ystävänpäiväkortti esittelyssä tänään. Osallistun tällä kortilla Kortiston haasteeseen, jossa aiheena oli ”pyöreitä”. Lähestyin haastetta muotojen perusteella ja tästä löytyykin ympyrää pitsin ja haaraniitin muodossa. Myös kulmat on pyöristetyt.

sydankortti

Translation:

Here’s one simple Valentine’s day card. I take part in Kortisto’s challenge with this card. Theme was ”round”. I have some round decorations in this one, also I punched round paper corners.

Mainokset

6 thoughts on “Ystävänpäiväkortti pitsipyörylällä

  1. Niin harmooninen!

  2. Oi, täs on kyl kauhian kivat, hieman suklaakeksimäiset värit. Etenki tosta pitsihärpäkkeestä tulee mieleen joku hennosti kahvilta maistuva leivonnainen, jossa on nompparellejä koristeena. :)

    Ainii, kävin muute kahtomassa tosta keskustan Prismasta niit maaleja, ja olihan niitä siellä. Ja malleja kanssa, arvaa vaan iskikö kuolaus :D Tosin oon varma ettei niit ollu aikaisemmin, ko ne oli legohyllyn päässä ja kyl mie aina käyn legohyllyn kiertämässä xD Mut ne maalit oli emalipohjasia, mut toisaalta, värit on samat, joten varmaan tulee niihin sit siirryttyä, ainakin noissa saman merkin malleissa, ni ei tartti pähkäillä muuntotaulukoita.

    • Taas sun kommentit aiheuttaa hirmu kuolaus/tekee mieli herkkuja -refleksit! :D
      Ah joo, niin ne maalit taisikin olla emalipohjaisia! Mut uskon joo, että alkoi tehdä mieli uusia hankintoja. Tuollakin Prismassa oli vaikka mitä kivoja autoja ja semmoisia!

  3. Tosi ihana söpöläinen! Mistä toi pitsijuttu on?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s