cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Uusi ulkoasu

16 kommenttia

Blogini ulkoasu on muuttunut! Viimesestä uudistuksesta onkin lähes päivälleen vuosi aikaa, joten muutoksen tuulet olivatkin jo kaivattuja. Samoja elementtejä silti löytyy (osittain beigeä värimaailmaa ja maaliroiskeita), jotta blogin sentään tunnistanee vielä vanhaksi ja tutuksi. Taustan vintage-paperi on ladattu Lost & Takenin texture gallerysta ja oikean reunan kiemurainen kuvakehys on Megan Turnidgen I’m sweet on you -kitistä. Molempia on muokattu tarpeisiin sopivaksi.

uusi_ulkoasu

Samalla vaihdoin blogipohjaani ilmavammaksi ja samalla kuvakokokin leveni. Olen jo pidemmän aikaa kaipaillut leveämpää kuvakokoa, joka on parempi varsinkin 12×12 skräppisivuja, maisemakuvia ja minialbumeita esitellessä (ei tarvitse enää erikseen isommaksi klikattavia kuvia). Toivottavasti pienempinäyttöisille lukijoille ei koidu tästä muutoksesta haittaa. Minulla on tulevaisuudessa tarkoitus julkaista entistä enemmän tutoriaaleja ja vinkkejä, joten leveämmät kuvat toimivat paremmin myös tässä tarkoituksessa, kuten myös kuvakollaaseissa. Palautteet ja kommentit ovat kuitenkin erittäin tervetulleita! Ja kommentoinnista sen verran, että linkki kommentointiin tapahtuu nykyään artikkelin vasemmasta yläreunasta. Alla vielä havainnollistava kuva aiheesta.

uusi_ulkoasu2

Samalla voisin kysellä muitakin palautteita ja kommentteja blogini suhteen. Ovatko esimerkiksi mainokset olleet häiritseviä? Sisäänkirjautuneille WordPressin käyttäjille ei mainoksia käsittääkseni näy niin usein. Lisäksi itse käytän myös ad block -lisäosia selaimissani, jotka poistavat mainokset. Tätä ulkoasua venkslaillessani tajusinkin vasta, miten ärsyttäviä (ja hidastavia) osa noista tällä hetkellä pyörivistä mainoksista on, joten mietin tässä, että olisiko maksullinen mainosvapaa lisäosa tähän blogiin harkitsemisen arvoinen vaihtoehto.

Translation:

I have a new layout here on my blog! It’s been one year since the last update, so it’s time for a change. I wanted more ethereal look with more space for the photos. The background’s vintage paper is from Lost and Taken’s Texture Gallery. I’ve edited it to fit my blog. The swirly frame on the right is from Megan Turnidge’s I’m sweet on you -kit. With the new layout, the photos from now on are now bigger too. I hope it helps with the upcoming tutorials and all the other things I’ve planned for my blog. All the feedback is welcome! You can comment by clicking the link left to the posts, shown in the photo above. Also I’m asking, have the commercials been too disruptive? For logged in WordPress users they don’t show them so often, but I’m thinking, should I consider buying an ad-free upgrade for the blog.

Mainokset

16 thoughts on “Uusi ulkoasu

 1. Mikä widget sulla on käytössä tuossa Suosituimmat Artikkelit kohdassa?

  • Tuommoinen kuin ”Suosituimmat artikkelit & sivut”. En tiedä oisko joku uus juttu, kun vasta bongasin ton itekin tuolta vimpainten joukosta :)

 2. Näyttää raikkaalta ja syötävän suloiselta!

  Mutta mitämitä, onko WordPress-blogeissa mainoksia?? Missä kohti ja millaisia? Hitsit, luulin että blogini on mainokseton :/

  • Joo, on nykyään. Ihan postausten lopussa (näkyy ilmeisesti vaan kun klikkaa postauksen auki) tommoisia liikkuvia youtube-videoiden alkupätkiä näkyy olevan tällä hetkellä. Eivät onneksi sisällä ääntä.

   Sisäänkirjautuneille ei näykään muuten ollenkaan:

   ”Mainoskoodi pyrkii siihen, ettei se tunkeile teemassasi tai näytä mainoksia sisäänkirjautuneille lukijoille, mikä tarkoittaa sitä, että hyvin pieni osa sivustosi näytöistä tulee todellisuudessa sisältämään mainoksia.”

 3. Ilmavalta, raikkaalta ja kauniilta näyttää! En ole edes tajunnut, että sinulla on täällä mainoksia. Eivät siis häiritse ainakaan minua.

 4. Kaunista! Mulla on AdBlock kanssa käytössä joten mainokset eivät häiritse.

 5. Mulla on käytössä vain iPad enkä ole koskaan joutunut katselemaan mainoksia sun blogissa :) Hyvältä näyttää uudistus!

 6. Ihanan raikas ulkoasu ja turkoosi vetoaa kyllä meikäläiseen. :) Mitä teemaa muuten olet käyttänyt? Mutta siis joo niistä mainoksista olisin minäkin kiinnostunut kuulemaan lisää. Luulin itsekin, että oma blogini on mainokseton.

  • Kiitos! Turkoosi iskee muhunkin nyt. Saas nähdä miten käy kun tulee kevät, että onko liian talvinen tunnelma ja meneekö värit vaihtoon.. :P Teema on muuten Yoko.
   Niin, ne mainokset eivät näy wordpressissä sisäänkirjautuneille (tarkistin ohjeista), joten en ole sunkaan blogissa mainoksiin törmännyt. Niitä näkyy kuitenkin silloin tällöin ihan postauksien lopussa, kun postaus on avattuna auki.

 7. Mainokset eivät ole häirinneet – taidan hyppiä niiden yli sujuvasti. Kokonaisuus on selkeä, rauhallinen ja ilmava. Tykkään siis. Helppo lukea.

  • Kiitos! Joo no se on hyvä jos eivät ole häirinneet. Itekin kyllä aika usein skippaa vaan ne, eivätkä häiritse. Tosin AdBlock nyt poistaa suurimman osan muutenkin.

 8. Tykkään kyllä kovasti uudesta ulkoasusta, tosi selkeä ja raikas. Mulla ei ainakaan ole mitään parannusehdotuksia :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s