cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vuoroin Vieraissa

8 kommenttia

Tänään on minun tarinani esittelyssä Emmon Vuoroin Vieraissa -juttusarjassa! Kiitos Emmo kun pääsin mukaan :) Jutussa kerron mun askarteluhistoriasta, nykyisestä skräppäystyylistäni, aiheista mistä skräppään ja miten yleensä mun leiskat syntyy. Kerron myös tästä juttua varten askartelemani mallileiskan synnystä, eli kannattaa käydä lukaisemassa juttu täällä.

dreamer1

palkinto

Mukana on myös juttusarjan mukaisesti haaste! Haastan teidät skräpistämään jotakin minun tyylistäni. Se voi olla joko tästä leiskasta, tai vanhoistakin leiskoista. Se voi olla asettelu, tyyli, tunnelma, aihe, värit, tai mitä vain keksit! Se voi olla jotakin hyvinkin pientä, kunhan se on hyvin perusteltu, sillä palkitsen parhaan tekeleen yllä olevalla palkinnolla. Palkinto sisältää suihkevärjättäviä perhosia, tarrakirjaimia, puolihelmitarroja, washi-teippiä ja kakkupapereita. Haasteeseen voi osallistua 9.2.2013 mennessä linkittämällä työsi tänne Emmon blogiin!

Translation:

Today I am featured in Emmo’s blog in Blog Takeover -series! In Emmo’s blog I’m talking about my crafting history, my present scrapping style, things I scrap about and how I usually make my layouts. I made the page above for this event and I’m also talking about the making process of this page. I’m also challenging you to scraplift something from my style! It can be from this layout or from the old ones. It can be the sketch, style, mood, subject, colours or anything that comes to mind! It can be something small, as long as you explain it well, because the winner gets this prize, pictured above! The challenge will be open until 9.2.2013 and you must link your work to Emmo’s post here.

8 thoughts on “Vuoroin Vieraissa

  1. Voi miten kaunis leiska, niin kivan pirteät ja keväiset väritkin! Erityisen ihana tuo paperista leikattu kukkakuvio. :)

  2. Mun blogissa on sulle tunnustus :)

  3. Tätä haastetta onkin pakko toteuttaa, olenhan intoutunut näistä sun sivuista jo vuosia enkä silti koskaan tietoisesti kopioinut yhtäkään. Tämäkin on taas niin pirtsakka!

  4. Ihanat värit, tosi keväiset ja raikkaat! Osallistuin haasteeseen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s