cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vanhoja ystävänpäivä-askarteluja

4 kommenttia

Ystävänpäivä lähestyy. Blogin tilastoista olenkin huomannut, että moni on etsiskellyt ideoita ystävänpäiväkorttien askarteluun. Koska omat korttini yleensä esittelen vasta ystävänpäivän jälkeen, ajattelin koota tähän postaukseen muutamia vanhoja ystävänpäivään liittyviä askarteluitani blogin arkistoista, linkkeineen alkuperäisiin postauksiin.

ystavanpaivakortit2012

Viime vuonna askartelin hyvin yksinkertaiset ystävänpäiväkortit. Tai no, isoin työ tuli tehtyä koneella, kun tein vieläpä monen monta erilaista korttimallia. Tein kortit käyttäen ystävänpäivä-digisettiäni ja tulostin kortit paksulle valkoiselle kartongille. Kartongeissa oli vähäsen rösöinen pinta, joten se antoi kortteihin kivaa pientä tekstuuria ja persoonaa, kuin jos olisi tulostanut tavalliselle kiiltävälle paperille. Lisää kuvia korteista löytyy täältä alkuperäisestä postauksesta.

ideoita_ystavanpaivaaskarteluihin

1. Skräpättyjä ystävänpäiväkortteja Vuonna 2010 innostuin yhdistelemään valokuvia ystävänpäiväkortteihin. Pyöreä valokuvan muoto miellyttää vieläkin silmää ja tuota ompelukonetta voisi muistaa käyttää tuolla tavalla uudestaankin.
2. Kortteja valmiisiin sydänkorttipohjiin Tein 2010 myös yksinkertaisia kortteja valmiisiin valkoisiin pohjiin. Noissa oli siis nuo sydänreiät jo valmiina. Koristelin korttien sisälmykset värikkäin paperein, ja oli osassa muutama tarra ja leimailukin extrana.
3. Ystävänpäivän donitsipussukat Viime vuonna tein myös muutamia donitsi-pussukoita lahjaksi. Kääräisin donitsit sellofaaniin ja koristelin pussit pinkeillä papereilla, napeilla, kukilla ja kakkupaperilla.
4.-9. Hempeitä ystävänpäiväkortteja postaus 1, postaus 2 ja postaus 3 Toissavuonna askartelin kasat kortteja, joissa teemana oli vaaleanpunaiset sävyt yhdistettynä valkoiseen ja kraftiin. Koristeina perhosia, lintuja ja sydämiä. Myös raaputuskuvia, pitsejä ja kahta eri sävyä vaaleanpunaisia maaliroiskeita.

Translation:

Today I’m showing you some of my old Valentine’s day crafts. Above you can find the links to the original posts. Last year I made simple cards with computer using my Valentine’s day digital set (you can download it here) and printed them on white cardstock. In 2010 I made few cards with photos and also some simple heart-cards, using cardbases that had the heart holes already in them. Last year I made some doughnut-bags as gifts and 2011 I made a bunch of really decorated cards.

4 thoughts on “Vanhoja ystävänpäivä-askarteluja

  1. Monta kivaa ideaa – kiitos :) Tuo donitsipussukka on hieno idea. Täytyy laittaa korvan taakse.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s