cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Sydänilmapallokortti

6 kommenttia

Design Team pestini Fiskarettesissa tuli vuoden lopussa päätökseensä ja tämä kortti onkin viimeinen työni blogiin. Kolmen kuukauden pätkä tiimissä vilahti kyllä vauhdikkaasti, mutta varsinaisessa inspiraation huumassa. Useat DT-työt, mitä tuona aikana tuli tehtyä, ovat jopa kaikkien aikojen lemppariaskarteluitani. Tuntuu, että omat askartelutaidot ovat tässä lyhyessä ajassa kehittyneet aika lailla ja että sitä uskaltaa nyt entistä paremmin tehdä monipuolisesti kaikenlaisia askarteluita ja kokeilla uusia ideoita. Toivottavasti ideoista ja jutuista on ollut iloa muillekin. :) Uusi Design Team jatkaa nyt seuraavan jakson ajan ja uuden Fiskarettes Ambassadorin Piian johdolla.

balloon_hearts_card1

Idea tähän korttiin tuli, kun mietiskelin nopeaa ja helppoa tapaa tehdä vuosipäiväkortti. Tykkään yleensä tehdä aika runsaita kortteja, mutta koska kaikkia ei samanlainen tyyli miellytä, olen yrittänyt myös petrata yksinkertaisempien korttien saralla. Leikkelin korttiin sydämiä kaksi kappaletta per väri, ja väliin sujautin narujen päät piiloon. Sekä sydänten välissä että alla on kohotarrapalat. Sininen kukkapaperi on Basic Greyn What’s up sarjan 6×6 -paperikosta ja punainen kukkapaperi My Mind’s Eyen Honey Cake 6×6 -paperikosta. Taustapaperi on Basic Greyn Basics Kraft Lineup. Love-sana on My Mind Eyen leimasinsetistä ja kannen reikä on tehty Nelliesin stanssilla. En voinut kuitenkaan vastustaa lisäämästä ihan vähäsen bling blingiä kanteen, joten sinne päätyi koristeeksi muutamia tarratimantteja.

balloon_hearts_card3

Kortissa käytetyt tarvikkeet saatu Fiskarsilta:
– Squeeze Punch kuvioleikkuri L – Piparisydän (3777)

Translation:

Here is my last card for Fiskarettes Design Team. Check the original post here. I wanted to make a really simple anniversary card, so I made these two heart balloons using a scalloped heart punch. The new and amazing Design Team has already begun their term with the new Fiskarettes ambassador Piia.

6 thoughts on “Sydänilmapallokortti

  1. Oiii. Tää on ihana :) Yksinkertainen, tyylikäs ja kekseliäs.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s