cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tähtikuvioidut joulupallot ja -kranssi

6 kommenttia

Oletteko seuranneet näin joulun alla Taika-joulukalenteria? Kalenterista löytyy joka päivä kivoja askarteluideoita jouluun, kuten myös arvontoja joihin kannattaa käydä osallistumassa! Myös Fiskarettes on mukana kyseisessä Taika-lehden kalenterissa ja tämä minun tekemäni jouluinen askarteluidea Fiskarsin tuotteita käyttäen oli kalenterissa viime viikolla!

tahtikranssi_ja_pallot

Nämä pallot ja kranssi on tehty styroksisten pohjien päälle koristelemalla pinnat kauttaaltaan Fiskarsin tähtikahvaleikkurilla leikellyillä paperinpalasilla. Nämä ovat nopeita ja helppoja tehdä ja sopivat hyvin myös pieneksi joululahjaksi. Ohjeet näiden tekoon vaihe vaiheelta, kuten myös tarvittavat materiaalit voit käydä katsomassa täältä Taika-joulukalenterin luukusta.

tahtipallot1

tahtikranssi1

tahtipallot2

tahtikranssi2

Translation:

There have been many Christmas calendars over the internet during this holiday season. Taika-kalenteri is one of them. Fiskarettes is also part of the calendar and one of my holiday crafts was featured on the calendar last week! I made these balls and wreath using Fiskars’ star punch. More info and steps to make these decorations can be found here.

Mainokset

6 thoughts on “Tähtikuvioidut joulupallot ja -kranssi

  1. Love this! What beautiful colors!

  2. Nämä on aika mahtavat! Todella kauniit värit ja hieno idea! Mutta on noissa tähdissä varmaan ollut leikkaamista ja liimaamistakin, huhhuh :D

    • Kiitos! Olihan niissä vähän hommaa,mutta leikkaaminen kävi nopeasti kun tv-sarjoja katellessa samalla napsutteli niitä :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s