cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tapahtumia, DT-hakua ja joulukalentereita

Jätä kommentti

Yleensä näistä tapahtumista, vinkeistä ja muista tulee nykyään kirjoiteltua vain tuolla blogin facebook-sivun puolella, mutta kaikki eivät varmaan siellä käy, joten laitetaanpas tänne myös vähän infoa muutamasta erityisen kiinnostavasta jutusta!

Intohimona skräppäys on tulossa jälleen! Ajankohta ja paikka ovat varmistuneet. Tapahtuma järjestetään Helsingissä, Kokoushotelli Rantapuistossa 20.-21. huhtikuuta. Lisätietoja löytyy tapahtuman sivuilta, jossa on muuten arvontakin juuri meneillään. Käykää vastaamassa ja vaikuttamassa. Olin itse tapahtumassa ensimmäistä kertaa mukana viime keväänä ja oli kyllä ihan mielettömän kivaa, joten pakkohan sitä on kyllä päästävä mukaan ensi vuonnakin!

Fiskarettesissa on haussa uusi Design Team! Hakuaikaa tiimiin on vielä 2.12. saakka. Uuden DT-tiimin pesti alkaa 1.1.2013 ja kestää 4 kuukautta. Itselläni on tiimissä vielä pestiä joulukuun loppuun, joten paljon askarteluja aiheesta on vielä tulossa myös minulta. Voin suositella DT-hommaa erittäin lämpimästi. Laadukkaita tuotteita ja inspiroivia juttuja. Tuntuu ainakin itse, että on tiimissä olon aikana inspiroitunut entistä enemmän ja monipuolisemmin kaikenlaisista askartelujutuista!

Joulukuusta tuntuu tulevan oikein kunnon inspiraatiokuukausi, kun joulukalentereita avautuu monessakin paikassa. Vinkkasinkin jo aiemmin Riikan Creative Christmas Calendarista (jossa muuten on jo ensimmäinen extra-luukku auki), mutta sen lisäksi odotan innolla myös Taika-lehden joulukalenteria.

Translation:

I usually link these things on my blog’s facebook wall, but there are couple of exciting things that I had to share here too. Intohimona skräppäys / Passionate about scrapbooking event is coming next year too. The time and the location have been confirmed. It’s in Helsinki 20.-21. April 2013. I was in the event last time too and it was so amazing that I really have to go next year too! More info here. Also Finland’s Fiskarettes is having a Design Team call (only for Finnish, sorry). I have to say, I’ve really enjoyed working on this team wiht these amazing products. I’m on the team till the end of the year, so there are still plenty of crafts still to be seen from me! I’m also excited about the Taika-magazine’s Christmas calendar, that is opening soon. Looks like December is going to be a lot of fun, with Riikka’s Creative Christmas Calendar coming too! Also, did you notice, that there is already one extra window open?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s