cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Fiskarettes Design Teamin uusi jäsen!

12 kommenttia

Tarkkasilmäisimmät blogin lukijat ovatkin ehkä jo huomanneet tuolla sivupalkissa tämän kuvakkeen ja facebookkia seuranneet kuulleet tästä uutisesta: minut on nimittäin valittu uuteen Fiskarettesin Design Teamiin! Jippii! Tämä tarkoittaa sitä, että joulukuun loppuun asti täälläkin tulee näkymään kaikenlaisia Fiskarsin tuotteilla tekemiäni askarteluja, juttuja, vinkkejä ja tutoriaaleja. Aika jännittävää!

Ajankohtaisimmat jutut ovat tuolla Fiskarettesin sivuilla, ja tänne omaan blogiin sitten tulee juttuja vähän viiveellä, joten ehdottomasti kannattaa käydä tuolla Fiskarettesissa lukemassa uusimmat jutut. Jos Fiskarettes ei ole sinulle ennestään tuttu, kannattaa käydä liittymässä sivustolle. Joitakin juttuja pystyy lukemaan ilman liittymistäkin, mutta jäsenalueelle ja moniin juttuihin pääsee käsiksi vasta sisäänkirjautumisen kautta, joka on siis maksutonta. Fiskarettes on siis kaikille askartelijoille suunnattu sivusto, jonne jokainen voi käydä tekemässä omia postauksiaan ja käydä katsomassa muiden vinkkejä. Kaikki askartelutyöt ovat tervetulleita, ei siis tarvitse olla vain Fiskarsin tuotteilla tehtyjä juttuja. Kaikenlaista uutta jännittävää on myös luvassa, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Translation:

I’ve got big, amazing news; I’m joining Finland’s Fiskarettes Design Team! This means that there is going to be a lot of design team work made using Fiskars products in the future! Fiskarettes is a forum for all crafters and this particular forum is for Finnish Fiskars fans. Still, I’ll be sharing here on my blog translations of my coming crafts and tutorials in english too!

12 thoughts on “Fiskarettes Design Teamin uusi jäsen!

  1. Onnea! Erinomaisesti valittu, olet kymppivalinta! :)

  2. Uu, aika siistiä, onneks olkoon! :)

  3. Hurjasti onnea! :—)

  4. Suuresti onnea!! :)

  5. onnea hirmuisesti!!!!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s