cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Soittolista syksylle ja haaste!

2 kommenttia

Syksyssä on jotain maagista. Siihen liittyy ilmassa kieppuvia lehtiä, hiipuvia auringonsäteitä oksien välistä, syksyn tuoksuja ja seikkailun tuntua. Mutta myös melankoliaa, synkkeneviä päiviä ja talven tulon odotusta. Näistä fiiliksistä koostin tämän soittolistan. Suurimmalta osin vain instrumentaaleja, mutta sitäkin inspiroivimpia. Pistin listan soimaan ja aloin askarrella. Tuloksia esittelen myöhemmin. :) Mutta nyt mua kiinnostaisi nähdä minkälaisiin askarteluihin nämä biisit teidät innostaa? Eli heitän vähän niinkuin haasteen teille ja se alkaa nyt! Työt voivat olla mitä tahansa; skräppäyksiä, kortteja, art journalingeja jne. Jos innostutte, niin laittakaa kommentteihin linkki työhönne!
Haasteen virallinen päättymispäivä on 8.11.2012. Mutta toki sen jälkeenkin saa inspiroitua! :)

Soittolistan voitte käydä kuuntelemassa täältä. Groovesharkin playerin koodinpätkä WordPressille lakkasi näköjään toimimasta ja uutta korjattua versiota ei ole tähän hätään löytynyt. Tuonne sivuille ei kuitenkaan tarvitse kirjautua, klikkaa vain ”play all” tai ”toista kaikki” nappia vasemmalta, aika keskeltä, biisilistan yltä.

Translation:

There is something magical about autumn. There’s leaves circling in the wind, last rays of sun between the branches, smells of fall and feeling of adventure. But there’s also melancholy, days getting darker and the wait of winter in the air. Based on these moods I made this playlist. It contains mostly insturementals. I played the list while crafting, and the results I’ll show you later. But right now I’m interested in what would you craft when listening to these songs? So this is a challenge for you and it starts right now! Ps. Players code doesn’t work anymore, so you have to listen to the songs here. The challenge closes at 8th of November.

Mainokset

2 thoughts on “Soittolista syksylle ja haaste!

  1. Vihdoin sain valmiiksi tästä inspiroituneen leiskan! :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s