cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kasvua

14 kommenttia

Studio Calicon viikkohaasteessa oli aiheena käyttää lävistäjiä jollain hauskalla tavalla. Normaalilla rei’ittäjällä tehtyä konfettia on näkynyt viime aikoina askarteluissa paljon siellä täällä ja ajattelin, että olisi aika koittaa tuota itsekin. Konfetin lisäksi tein piparireunaisella ympyrälävistäjällä isompia koristeita sivuun. Taitoin pyörylän puoliksi ja kiinnitin sen toisesta kyljestään sivuun kiinni. Toisen taitetun pyörylän laitoin sitten toista vasten. Jätin reunat törröttämään reilusti ylöspäin, ne antavat aika kivan kolmiulotteisuuden sivuun. Efektiä lisätäkseni sipaisin vielä papereiden kärkiin valkoista maalia. Sivussa on lisäksi gessoa, tummansinistä Glimmer Mistiä ja parit siniset helmitarratkin. Otsikkotekstin maalasin Glimmer Mistillä siniseksi, mutta sotkin vielä vähän gessoa päälle lieventämään sävyjä ja antamaan rosoista tunnelmaa.

Translation:

This is for Studio Calico’s weekly challenge, to use punches in a fun way. I punched some blue confetti and then punched shapes with my round scalloped punch. I folded the circles in half and glued the one side to the paper, and then glued another similar piece facing it. This way it looks really dimensional! To add the effect, I painted the tips of the papers with white.

Mainokset

14 thoughts on “Kasvua

  1. Ihanainen sivu, tykkään väreistä ja noista piparireunuspalleroista sekä alareunan suikaleista :)

  2. Niiiin kaunis! Tuollaisen pitsipyörylän kun onnistuisin jostain rohmuamaan itsellenikin… Tuntuu että 98 % minua vastaan tulleista kakkupapereista/pitsikoristeista eivät ole olleet tarpeeksi keveitä ja ”yksityiskohtaisia”, niin ovat jääneet sitten ostamatta. Mutta tuo on ihan täydellinen!

    • Kiitos! Nuo kakkupaperit olivat kyllä aivan ihania tuossa paketissa, harmi ettei niitä ollut kovin montaa! Melkein ei raaskisi käyttää niitä, mutta oon nyt kuitenkin yrittänyt viime aikoina käyttää niitäkin juttuja, mitä tekisi vain mieli säästellä.

  3. Ihana yhdistelmä herkkyyttä, tyttömäisyyttä ja rosoa. Kaunis!

  4. Tuo rei’ittäjällä tehty konfettihan on tosi hauskan näköistä! Täytyy kokeilla… Ja niin kauniita nuo sinun kuvat, tämä ja sivupalkissa oleva. :)

  5. Sekä konfetti että varsinkin kolmiulotteiset pyörylät näyttää mahtavalta! Ihana sivu :)

  6. Aivan upea! Tykkään kaikesta. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s