cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Vaniljaa

8 kommenttia

Mulla on näitä Priman Almanac collectionin papereita muutama ja ajattelin, että säästelyn sijaan olisi aika korkata ne. Pahvikiemuraan on suihkuteltu Glimmer Mistiä, sävynä Vanilla Breeze. Valuneet, vähän marmorimaiset väriläiskät ovat syntyneet, kun olen kuivattanut märkää Glimmer Mistiä kuumailmapuhaltimella, ja väri on liikkunut sinne tänne ilman mukana.

Translation:

I finally decided it was time to use my Prima’s Almanac collection papers I’ve been saving. I sprayed the swirl with Glimmer Mist, colour Vanilla Breeze. I blowdried the chipboard and the paint moved around with the air, giving the surface a nice marble-like texture.

Mainokset

8 thoughts on “Vaniljaa

  1. Tämäkin on niin kaunis! Ihana paperi on päässyt oikeuksiinsa ja kaikki sointuu niin hienosti yhteen:) Mä olen piilottanut nuo samaiset paperit, etten vaan tule käyttäneeksi;)

  2. Tykkään! Musta jämäköittää hyvin lempeää vaniljan ja vaaleanruskean väriä. Mikä tuo ”Vanilla” lappu on? Kyselen koska ite oon säästäny kaikki vaatemerkit ja mietin voisko niitä käyttää korteissa koristeena ;)

    • Tuo lappu on leikattu myös tuosta Priman almanac collectionin paperiarkista. Siinä oli toisella puolella paljon tuollaisia leikeltäviä kuvioita, aivan ihania!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s