cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Lisää mielenkiintoisia askartelukirjoja

6 kommenttia

Kirjoittelin jo aiemmin kivoista askartelukirjoista täällä ja täällä. Kiinnostusta oli sen verran, että esittelen vielä muutamia mielestäni kivoja kirjoja lisää. Nämä ovat ehkä vähän vanhempaa tuotantoa ja suosittelisin näitä erityisesti skräppäyksen ja kortteilun aloittelijoille.

Elsie Flannigan: Recipe box

A Beautiful Mess blogin kirjoittajan Elsien (nyk. Elsie Larson), ihana skräppäyksen reseptikirja on jo vanha ja vaatii ehkä hiukan metsästystä löytää se. Tämähän ei sinänsä siis ole kirja, vaan laatikko täynnä erilaisia ja eriteemaisia kortteja, joissa on ideoita ja aiheita skräppäykseen. Ideana on siis skräppäysreseptit ja jokaiseen leiskaan on myös merkitty tekoaika. Esimerkit ja ideat ovat pirtsakoita ja tyttömäisiä. Elsieltä ja hänen siskoltaan Emmalta on muuten tulossa ensi vuonna pari uutta kirjaa, toinen valokuvaukseen ja toinen käsitöihin liittyen. Odottelen innolla, sillä mielestäni tyttöjen blogi on yksi parhaimmista ikinä.

Papercrafts Magazine: The Best of Papercrafts

Papercrafts Magazinelta on tullut näitä kirjoja paljon. Plussaa näissä kirjoissa on halpa hinta ja miten paksuja opuksia nämä ovat! Projekteja on aukeamilla aina monta, joten jos esimerkit inspiroivat, niin tämäkin kirja on oikein osuva valinta. Tässä kirjassa on pääasiassa korttiaskarteluita, mutta myös jonkun verran skräppäystä ja erilaisia muita paperiaskarteluideoita.

Kerry Arquette, Andrea Zocchi, Darlene D’Agostino: The Joy of Scrapbooking

Tässä skräppäysaiheisessa kirjassa on myös paksuutta ja paljon leiskamalleja. Kirjan leiskat ovat tyyliltään ehkä vähän vanhempaa skräppäystyyliä edustavaa, mutta toimii myös kivasti skräppäyksen aloittelijoille, koska tästä löytää paljon kivoja perusmalleja ja vaihtoehtoja sommitteluun, kuten myös perus tekniikkavinkkejä. Tyyli oli tosiaan omaan makuuni vähän liian peruskauraa, joten en ostanut tätä kirjaa itselleni asti, vaan tyydyin selaamaan kerran läpi.

Kaarina Korventaka, Päivi Forsström: Kutsuvat kortit, Opas korttiaskarteluun ja leimailuun

Tämä suomalainen korttikirja on ihanasti taitettu ja pidän kirjan ulkoasusta valtavasti. Kirjassa on kivan selkeitä kortti-ideoita ja mallit lähes kaikkiin perusleimailutekniikoihin, mitä korteissa voi keksiä käyttää. Tämä sopisi mielestäni tosi kivasti kortteilun aloittaville ja erityisesti lahjaksi!

Translation:

I already wrote about interesting crafting books here and here. Here’s a few more that I’ve liked.

Mainokset

6 thoughts on “Lisää mielenkiintoisia askartelukirjoja

  1. Muistan kuinka aikanaan haaveilin tuota Elsien resepti laatikosta. :)

  2. Vähänkö alkoi himottaa tuo reseptilaatikko!

  3. Samoilla linjoilla edellisten kanssa – tuo reseptilaatikko on pakkohankinta! Jos vaikka lisäisi joululahjalistalle… :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s