cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kesävieraita

6 kommenttia

Meillä oli muutama viikko sitten vieraita kyläilemässä. Perusmeininkien (herkkuja, mässyjä ja leffoja) lisäksi piipahdettiin sitten mökilläkin yhden yön verran, jossa luonnollisesti herkuteltiin ”vähän” lisää grilliruuilla. Mato-ongittiin, saunottiin ja uitiinkin myös. Tänä kesänä on kyllä tullut uitua ihan tosi paljon!

Translation:

A couple of weeks ago we had quests. For one night we headed for the summer cottage too. We barbequed, swam, went to he sauna and tried to catch fish.

Mainokset

6 thoughts on “Kesävieraita

 1. Tykkään ensimmäisestä veneen kuvasta, aaltokuvasta ja tuosta viimeisestä maisemakuvasta. Oletko sinä muokannut maisema kuvaa jotenkin?

  Minulla on tänä kesänä uiminen jäänyt yhteen ainoaan kertaan ja silloinkin tuntui niin kylmälle se vesi vaikka oli jo heinäkuun loppu menossa!

  • Kiitos! Kuvia ei ole muokattu sen kummempia: kokoa pienennetty, terävöitetty ja osaa noita päiväkuvia vaalennettu vähäsen. Yömaisemakuvaa en ole muokannut. Isossa koossa se on aika rakeinen, mutta noin pienennettynä ihan kiva.

 2. Heh, oon kyl niiiin kesämuikelon näköinen tos venekuvassa et huh-huh :D En muute vielkää oo nähny sitä videota siitä miun räpiköimisestä sen veneen kanssa, ja Lea oli just hyvä kun se kysy kun olin siel, et sattuks minuun ko lässähin siihen veneeseen niin kyllä, se sattu aika perkeleesti, kauheet mustelmat oli jaloissa pari päivää xD Mut ei sitä huomannu siin rämpiessä hihihih.

  Ja toi on muuten tosi kiva toi madontonginta kuva ja toi on tosi kaunis toi Lean kuva missä se on selkä kameraanpäin <3 Mieki kahtelin noita kuvia ja ai että ois tehny mieli julkasta Lean vedeneitokuva, mut ei se varmaan ois tykänny siitä. ^_^

  • Ainiin kun siitä oli se videokin! Ja aaaaauts, ihan mustelmatko siitä tuli, oijoijoi! :/ Tuolta reissulta oli kyllä vaikka mitä kivoja kuvia, ei vaan blogiin asti kaikkia viittinyt laittaa joo. Varsinkaan niitä ruokaähmäyskuvia haha :D

 3. Ja ainiiheimuute, piti kysyä niist siun sivistä maitotölkkiyrttirasioista, et laitatko sie ne mullat suoraan siihen tölkkiin vai onks ne ruukuissa? Ja jos ne on suoraan siin tölkissä ni onks siul reiät tms. siel pohjassa? Ku mietin et voisin ihtelleki jotain tollasta väsätä ko tarttisin sitruspuutarhanaluilleni jonkun idätysastialaitoksen.

  Kuulostipas asialliselta, idätysastia O-o

  • Mulla on ollut ne ruukuissa siellä tölkkien sisässä. Mutta voihan ne laittaa kokonaan sinne mullan kanssakin. Jos jotkut tarvii ilmavampaa, niin voihan sinne pohjalle laittaa niitä isompia irtokiviä mullan alle?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s