cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Ruudukko

8 kommenttia

Haaste[el]listan aiheena nro 7 oli ruudukko, johon otan osaa tällä leiskalla. Tosin menen tällä aika helpoimman kautta, työssäni vain valokuvat muodostavat ruudukon. Yritin keksiä kaikkea mahdollista muutakin, mutta jotenkin tätä tehdessä kaikki tökki ja kunnolla, joten tällä nyt mennään.

Itseasiassa koko homma oli alunperin jo ensin kiinni toisessa taustapaperissa, jonka kerkesin jo valokuvatakin. En vain tykännyt sivusta ollenkaan, joten revin kuvat irti ja aloitin alusta. Koristeiden paikkojakin tuli vaihdettua niin moneen kertaan, että taisi tulla jonkinasteinen ennätys. Taustapaperin vaihdon jälkeen homma alkoi kuitenkin luistaa vähän paremmin. Tumma tausta toimi tässä vähän paremmin, vaikka en tunnekaan että tää lopputulos olisi kovinkaan mun näköinen. Kuva on aika kauhea, kun näin iltapimeällä räpsäisty (korvaan tuon myöhemmin paremmalla), mutta haluan saada tämän eetteriin, ennenkuin taas kerkeän muuttamaan taas mieleni ja aloittamaan koko homman alusta. :D

Ps. huomasin just, että journaling oli kadonnut jonnekin, sen pitäis olla tuolla oikeassa yläreunassa. Hyvin mää vedän!

Edit: Kuva vaihdettu ja journaling lisätty!

Translation:

With this page I take part in Haaste[el]lista challenge, in theme grid. In my page the photos form a grid. To be honest, this one was tough to make, don’t know even what was the problem. I already photographed one version, but ended up tearing it apart and started all over. Well, here it is, before my change my mind again :D

Mainokset

8 thoughts on “Ruudukko

  1. On se sivu silti aivan ihana! Leiska on hieman erityylinen mitä sinulta yleensä, ehkä tummat värit tekevät sen? Mutta mie tykkään ihan mahoton :)

    • Joo, varmasti kyllä johtunee just tummista väreistä. Vaihdoin nyt kuvan, niin vähän järkevämmän näköinen, ei hyppää nuo valossa kimaltevat kultaiset kohdat niin kovasti esille kuin edellisessä kuvassa.

  2. :) journaling kohdalle.

    • No ei se aina onnistu! :D En löytänyt enää koko lappua, tais livahtaa roskiin. Kirjoitin sit suoraan tohon leiskaan. Se kyllä on ehkä jopa kivempi noin.

  3. Ihana tuo maskattu kello <3

  4. Upeat mustavalkoiset kuvat. Turkoosi piristää sivua! Ja tuo alareuna, wow!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s