cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Askartelukirjoja taitteluun ja kukkiin

6 kommenttia

Lupasin vinkata lisää mielenkiintoisia askartelukirjoja (Aiemmat vinkkaukset löytyy täältä). Tällä kertaa muutama kirja, joissa keskitytään paperin muokkaamiseen; koristeiden tekoon ja kukkasiin. Lueskelin ja kuvasin näistä suurimman osan äidin luona, eli ihan kaikkia näitä en itse omista, valitettavasti! :D

Susan Tierney Cockburn: Paper Bouquet – Using Paper Punches to create Beautiful Flowers

Tässä aika ultimaattinen kukkien teko-opas. Kirjassa oli tosi monipuolisesti erilaisia kukkia ja hyvät ohjeet niiden tekoon. Harmi vain, että kaikkien kukkien tekoon tarvitsisi aikamoisen arsenaalin erilaisia lävistäjiä, joten kaikkien ohjeiden täydellinen hyödyntäminen olisi aika vaikeaa. Yhden kukan tekoon ohjeiden mukaan tarvitsisi yleensä kolmea erilaista, juuri tietynlaista lävistäjää. Tokihan noita muotoja saa käsinkin tehtyä jonkinlaisella vaivalla, ja tästä saa kyllä hyvin inspistä muutenkin kukkien tekoon. Lävistäjien ystäville kuitenkin ihan mahtava opus ja inspiroiva sellainen!

Dean Mitchell: Origamin maailma

Tämä kirja vaikutti tosi mielenkiintoiselle. Ohjeet olivat selkeät, ja muutenkin kirjan taitto oli siisti ja yksinkertaisen kaunis. Kirjassa oli aika monipuolisesti erilaisia ohjeita ja eri vaikeustasot oli merkitty selkeästi. Mietin tämän kirjan ostamista, mutta hinta oli vähän liian kova, joten taidan tyytyä lainailemaan tätä kirjaa äidiltä.

Sharon M. Reinhart: Tea Bag Folding Through the Seasons

Tämän kirjan nappasin alennuksesta, ja läpyskän ohjeita olenkin käyttänyt jo monessa kortissa. Harmi vain, että kirja on aika ohut. Ohjeita olisi saanut olla enemmänkin, koska osa malleista on melkein samoja, vain pienin muutoksin. Osa ohjeista olisi saanut myös olla selkeämpiä, välillä meni liikaa turhaa aikaa ohjeiden miettimiseen. Mutta yhdeksän euron hintaan ei ollenkaan paha ostos!

Janet Wilson, Jane Jenkins, Judy Cardinal, Diane Boden-Crane: Beautiful Quilling Step-By-Step

Tässä kirjassa oli aivan ihania ohjeita! Tähän tarvitsisi vielä tosin työvälineistöä, joten päätin olla hurahtamatta tähän tekniikkaan, ihan vielä ainakaan… :D

Translation:

Here’s some good technique-based books for working with paper.

Mainokset

6 thoughts on “Askartelukirjoja taitteluun ja kukkiin

  1. Kiitos vinkeistä:) täytyykin kirjoittaa nimet ylös ja ottaa viikonloppushoppailuun mukaan jos sattuisi löytymään :) :) -kaisa-

  2. Osa tuttuja kirjoja :). Ihmettelen aina kyllä suuresti ohjekirjojen tekijöitä, jos käytetään työvälineitä (kuten lävistimet, tietyt apuaineet jne.), että kirja ei ole kovinkaan pitkäikäinen, koska valmistajat eivät montaa vuotta pidä kaikkia välineitä saatavilla ja näin ollen ko. Kirjat ”vanhenee”, jos siis ei voi soveltaa mitenkään ohjeita.. Ja myös se, että pitäisi hommata kaikkia eri välineitä jotta pääsisi kokeilemaan ohjeita. Enemmän olisi kiva juuri nuo tekniikat ja miten keksisi lisäkäyttöä eri tuotteille..

    • Jep, oon kyllä ihan samaa mieltä! Varsinkaan kun osassa kirjoista ei voi tietää etukäteen tilatessaan ne, että mitä kaikkea ne aina vaatii jo olevan ennestään..

  3. Mä aikoinaan hihkuin NIIN onnesta kun satuin löytämään tuon kukkakirjan. Toi kirja on NIIN paras. Tervetuloa käymään uusilla sivuillani ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s