cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Blogini muissa medioissa

2 kommenttia

Tämän blogin perinteisten seurantapojen lisäksi (lukeminen mm. Blogilistan, Bloglovin’in tai rss-syötteen kautta), blogini juttuja löytyy myös parista muusta paikkaa. Sisältö näissä on tosin vähän erilainen:

Blogini facebook-sivun onkin löytänyt jo melkein sata ihmistä, huippua! Facebookissa jutut painottuvat vinkkien, linkkien ja tarjousten huuteluun ja pienempiin päivityksiin, jotka olisivat itsessään liian pieniä juttuja blogissa asti julkaistavaksi. Myös sneak peekkeja tulevista projekteista saattaa livahtaa. Yleensä vältän etten linkitä kovin usein blogini postauksiin fb:n puolelta, sillä uskon, että ihmiset mielummin etsivät päivitykset muuta kautta, kuten vaikkapa juurikin sen blogilistan (vai olenko väärässä?) kautta. Plus blogini kuitenkin päivittyy lähes päivittäin joka tapauksessa, joten jätän fb:ssa tilan muille jutuille.

Innostuin tekemään myös twitter-tilin, jonne kirjoittelen pääasiassa englanniksi. Jutut vaihtelevat laidasta laitaan, mutta pääasiassa mennään pilke silmäkulmassa.

Translation:

In addition to this blog, you can find my pages on facebook and twitter. In twitter I write in English, so it’s the easiest way to follow me!

Mainokset

2 thoughts on “Blogini muissa medioissa

  1. Vaikka en profiilia Facebookissa omaakaan, olen silti miettinyt pitäisikö Lonkeropiirakalle tehdä oma facebook-sivu. Miten olet kokenut blogisi facebookin? Mikä siinä on kivointa? Ovatko uudet ihmiset löytäneet blogisi Facebookin kautta?

    • Pitäisi! Itse olen ainakin tykännyt, se on jotenkin rennompaa ja enemmän ajan tasalla kuin blogin jutut. Sinne puolelle tulee enemmän höpistyä pienempiä juttuja ja helpompi varmaan ihmisillekin kommentoida sitä kautta. Tai sitten painaa vaan ”tykkää” ja musta sekin on tosi kiva juttu! Tulisi varmaan enemmänkin asiaa sinne höpöteltyä, mutta ei viitsi kuitenkaan ihan ylettömästi spämmätä, kun se on sitten varmaan jo vähän rasittavaa lukijoille. :P Uusia lukijoita ei blogiin tietääkseni ole facebookin kautta eksynyt, mutta muutamia taitaa olla sellaisia, jotka seuraavat vain facebookia, eivät blogia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s