cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Päivänsäde

10 kommenttia

Onpas oranssia ja kesäistä tunnelmaa tässä kortissa ja yksityiskohtia riittää! Käytin uusia Big Shotin stanssejani tätä tehdessä, mm. nuo pari kiemuraa on laitteella leikattuja ja alaosan valkoinen paperi on tehty kohokuvioimalla. Joukosta löytyy Fiskarssin reunaleikkurilla kuvioituja paperinreunoja ja pikkuperhosia. Yksi oranssi perhonen on päällystetty kohopulverilla ja embossattu. Myös ison perhosen siipien kärjet saivat sipauksen samaa oranssia embossausta.

Osaan pikkuperhosista tuputtelin reunoihin tummennukset Distress Inkillä, värillä Walnut stain. Samaa mustetta on tupruteltu myös ympäri korttia antamaan vähän nuhjuista ja kulunutta tunnelmaa. Perhosen alla olevan pyöreän pahvitarran myös tummensin musteella kauttaaltaan. Kortin vasempaan yläreunaan napsautin rei’än ja lisäsin renkaan uusilla käsityöpihdeillä, jotka nappasin viimeksi mukaani Lidlistä hurjaan 5 euron hintaan. :D Vähän saa noiden kanssa äheltää, mutta ajaa kyllä asiansa näin silloin tällöin käytettynä. Renkaasta laitoin roikkumaan pari nauhaa ja paksumpaan hamppunaruun kieritin ympärille vähäsen oranssia lankaa antamaan väriä. Mukaan pääsi vielä parit väreihin sopivat isot puuhelmet. Käytettyjen työkalujen listaan pitää vielä lisätä ompelukone, jolla huristin kortin ympärille valkeat ompeleet. Alunperin kun mulla oli ajatuksena käyttää tässä vain Fiskarssin välineitä, kun kokeilin hakea tällä Fiskarettesin Design Teamiin, mutta innostuin sitten käyttämään kaikkea mahdollisia muitakin uusia hankintojani. :D Mitä luulette, menikö liian överiksi? Maaliroiskeitakan ei taida enää edes joukosta erottaa.

Translation: In this card I’ve used a lot of my new toys, like Big Shot! There’s also paint splashes, embossing, punches, brown inks here and there, sewing etc. What do you think, is it too much in the same card?

Mainokset

10 thoughts on “Päivänsäde

  1. Ei menny överiksi! Ihan parhauttta Anski-laatua! Oranssi rules!!! ;)

  2. Aivan ihanan pirtsakka kortti! Hauska idea käyttää noita käsityöpihtejä korttiin (itse omistan samaiset Lidlin pihdit mutta ei kyllä olisi tullut mieleen käyttää niitä askarteluun) :D Ja oranssi on kyllä niin ihana väri!<3

    • Joo, aattelin testata että toimivatko ne, kun siinä paketissa oli eyelettejäkin valmiina, niin ei ollut paha hinta ollenkaan :D

  3. Miten korttisi voivat aina olla niin upeita!

  4. Ihanan herkulliset värit ja todella kaunis kortti, ei ollenkaan ole överi! Aivan ihania nuo kiemurat jotka tulee kortista koholle, tulee vaikutelma että tuo iso perhonen voi milloin tahansa lehahtaa tuosta lentoon. :)

  5. No huh, kylläpä tosiaan yksityiskohtia riittää! Mutta se ei ole ollenkaan huono asia, lopputulos on oikein onnistunut, jälleen kerran :) Väritkin ovat niin herkullisen pirteät!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s