cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Käsityöpäivän vietossa takapihalla

8 kommenttia

Vietettiin yhteistä käsityöpäivää ystäväni Einin luona. Viltit pihalle nurmikolle, korttiaskartelut ja neulahuovutukset mukaan ja aurinkorasvat iholle. Sää oli upea ja aurinkoinen, ja vaikka kauheasti ei valmista tullutkaan, niin hauskaa silti oli! Koiratkin välillä vähän auttoivat askartelussa. :D

Tässä meidän yhteistyökortti! Kylläpä sitä saatiin näinkin yksinkertaisen kortin tekemiseen tärvättyä aikaa ihan urakalla, kun piti niin tarkkaan pohtia, mitä siihen laitetaan! Ideana tässä on, että kuvan nainen kuuntelee taustapaperin musiikkeja ja nuotteja. Paperi on Glitz Designin ”Afternoon Muse” collectionin, saatu äitiltä. Pallonauha on Einin varastoista ja loput romppeet mun. Alkuperäisesti valkoisiin ruusuihin on roiskaistu pinkkiä Glimmer Mistiä ja ruskeita mustetuprutteluja on siellä täällä taustassa. Perhoset on leikattu Fiskarssin kuvioleikkurilla. Hieno lopputulos, vai mitä!

Translation: We spent a lovely sunny day crafting on my friend Eini’s backyard. We also had dogs to help us. :D Here’s the card we made together.

Mainokset

8 thoughts on “Käsityöpäivän vietossa takapihalla

  1. Onpa ihana kortti!! :)

  2. Kiitos Anski jälleen erittäin ihanasta päivästä!! Otetaan pian uusiksi! <3. Ja kortista tuli kyllä hieno! :)

  3. Vaikuttaa siltä että teillä on ollut tosi kivaa! Ja tuo kortti on hieno, ihania ruusuja. :)

  4. Kaverin kanssa askartelu on kyllä jotain niin parasta, ja siihen kun vielä yhdistää kesän ja auringonpaisteen, niin ei parempaa olekaan! Tuollaisia päiviä pitäisi kyllä itsekin järjestää enemmän. Ja saitte vielä hienon kortinkin aikaan! :)

    • No niinpä! Pitäisi kyllä ehdottomasti järjestää enemmän. Plus varsinkin kohta kun saan kotonakin askartelutilan kunnolla kuntoon, niin tänne mahtuu monta askartelijaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s