cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kesää

4 kommenttia

Paljon on tullut touhuttua täällä. Ravattu Ikeassa, laitettu uutta kämppää kuntoon, kasattu Ikean hyllyjä, laiteltua askartelulipastoa tehokkaaseen käyttökuntoon ja vähän askarreltukin silppulaatikon antimista. Jyväskylässäkin tuli käytyä päivän reissulla serkun kanssa. Pieniä ostoksia tuli tehtyä, syötyä hyvin Raxissa ja käytyä Spice Icessa. Ai että mä rakastan sitä paikkaa! Siis Spice Icea. Tai no Jyväskylääkin myös tietenkin! Askartelukaupoissakin käytiin, mutta mitään en ostanut. Ohhoh. No okei, yhtä askartelulehteä Suomalaisesta Kirjakaupasta ei lasketa. Tosin menin jo hukkaamaan sen jonnekin muuttolaatikoiden keskelle. Tässä kuitenkin vähän kuvia vielä viime viikolta Saarijärven reissulta.

Translation: Some photos from Saarijärvi.

Mainokset

4 thoughts on “Kesää

  1. Ihania kesäkuvia:) Aukeavat saniaiset(?)on mun suosikki!

    • Mustakin se on yks kivoimmista kuvista! Aurinko vielä sattui niihin tosi hyvin. Ne näyttää ihan kuin maagisille paimenen sauvoille. Söpöjä! :)

  2. Oi toi on kyl niiiiin tunnelmallinen toi traktori kuva! Voin melkee tuntee kaadetun puun tuoksun nenässä, tulee jotenki Juhannuski mieleen jo noista. Ai että olis ihana lähtee maalle taas pitkästä aikaa.

    • Joo! Toi kuva oli vähän kinkkinen ottaa, roikuin oikeastaan puusta oksan varassa, että oon tarpeeks korkealla että saan sen kuvan otettua noin xD Ihan pikkiriikkisen jos ois saanut traktoria oikeammalle, sit ois ollu täydellinen kuva! Heh, oisko pitänyt mennä kysymään naapurilta että anteeeks, voitko siirtää tota ihan pikkiriiiiikkisen…? :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s