cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tyttö ja ruusut

14 kommenttia

Tuli askarreltua vähän kortteja äidin askartelutarvikkeita hyödyntäen. Kortteja valmistuikin useampi ja tässä yksi niistä. Osallistun tällä Amalian kesähaasteeseen, jonka aiheena on kukka. Tähän korttiin valitsin äidin varastoista erilaisia kukkaleikkureilla tehtyjä ruusuja, ja nimenomaan sellaisia, että ne käyvät hyvin yhteen tuon vintage-kuvan kukkien muotojen ja värien kanssa. Papereiden (joiden merkkiä nyt en tietenkään muista) reunoihin tein ressaukset ja valkoiset paperit on leikattu Fiskarssin saksilla. Nuo pienet piparkakkureunat ovat ihanat, pakko saada itsellekin vastaavat sakset. Itselläni on vain isommat sellaiset, ja nekin ovat niin kuluneet, etteivät enää kunnolla leikkaa. Ne eivät kyllä ole mitkään Fiskarssin edes, ja sen huomaa. Ihastuin myös tuohon lehti-kuvioleikkuriin (nuo oikealla olevat lehdet), joka tekee vähän normaalia ohuemman varren ja lehdet. Tuo muoto on todella kaunis!

Translation: Here’s one card I made when I visited my mom and crafted with her supplies. With this card I take part in Amalian haasteet -summer challenge, where the theme was ”flower”.

Mainokset

14 thoughts on “Tyttö ja ruusut

  1. Oi kuinka kaunis! Tässä on kaikki niin tasapainossa ja ihanan hempeät värit. Lemppariyksityiskohtia on tuo kirjan sivusta tehty ruusu, puolihelmien rivi ja söpöt piparireunat.

  2. Mielettömän upea! Tykkään sinun tekemistä korteista todella paljon :)

  3. Aivan upea – erityisesti tuo itse tehty ruusu.

  4. Ihania kukkasia! Kerrassaan kaunis kortti :)

  5. Vau, upea! Kukkarykelmä on aivan ihana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s