cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Wowittelua

2 kommenttia

Sain vähän ilmaista peliaikaa Wowiin ja ajattelin kaivella vanhan Veilan-maagini (jep, tuttu blogin osoiteriviltä) esiin. Pelissä on nyt nimittäin uudistunut Scroll of resurrection -systeemi, jonka voi toinen pelaaja lahjoittaa kaverille, joka ei ole pelannut pitkään aikaan. Tuolla ns. lipukkeella saa ilmaista peliaikaa viikon, saa siirtää haluamansa hahmon kaverin kanssa samalle serverille, yhden hahmon saa suoraan tasolle 80 (85 on maksimi), hahmolle saa lentoratsun, rahaa, skillit, isot laukut ja gearin. Niin ja vielä päälle ilmaiseksi uusimman lisäosan Cataclysmin. Aika hurja palkinto ilmaiseksi! Lipun lahjoittaja saa vielä itse erityisen lentoratsun, jos kaveri ostaa lisää peliaikaa ilmaisen ajan päätyttyä. Mikäli siellä on ex-wowittajia, jotka miettivät paluuta, niin kannattaa nyt tarttua tarjoukseen, varsinkaan jos ei omista vielä uusinta lisäriä.

Siirsin siis mun vanhan tasolle 70 jääneen maagini samalle serverille muiden hahmojeni ja kamujen kanssa. Olen nyt vähän seikkaillut hahmon kanssa, joka on ihan hauskaa ja rentoa meininkiä. Kivaa kokeilla maagilla peluuta vuosien tauon jälkeen.

Toki olen myös päähahmollani ravannut eventeissä, kuten Darkmoon Fairella ja viettänyt orpolasten viikkoa ja kerännyt pettejä muun tohinan ohella. Se on sellaista hauskaa puuhaa, mitä voi yleensä tehdä samalla kun katsoo vaikka jotain dvd:itä, eli ei vaadi kauheasti keskittymistä.

Questattua on tullut aikalailla maagilla ja pari leveliäkin on tullut otettua.

Translation: Got some free gametime for WoW and migrated my old mage to same server with my other characters and friends. There’s a new Scroll of resurrection system now, which gives you this migration for free, also you can get one character to level 80 with full gear, bags, flying mount and talents. Plus Cataclysm expansion, if you don’t have it before.

2 thoughts on “Wowittelua

  1. Itse en ole ikinä wowia kokeillut (vaikka kaikennäköistä muuta tuleekin pelattua paljon), mutta hienoltahan tuo näyttää :D Hauskan ja vaihtelevan näköinen pelimaailma ainakin.

    • Se on kyllä hauska ja koukuttava peli! Mäkin tykkään noista vaihtelevista pelimaisemista. Joidenkin makuun varmaan liian ”karkkimainen” mutta musta on just kivannäköistä, että on väriä ja tunnelmaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s