cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Viime aikojen ostoksia

6 kommenttia

Aiemman leimailukurssin innoittamana kävin vähän hakemassa lisää tarvikkeita Askartelukulmasta. Pari uutta mustesävyä, embossaus pulveria, suihkepulloja ja täyttösiveltimen. Mukaan tarttui pari kivaa leimasintakin.

Taitopuoti Paperinauhaan pistin myös vähän tilausta. Tarvitsin vähän tarvikkeita myös Intohimona skräppäyksen workshoppeja varten ja samalla tuli hankittua muutama muukin pitkään mielessä ollut juttu. Ostoslistalle lähti askartelualusta, vähän liimoja, kaksipuolisia liimapisteitä, paperin reunojen ressauslaite, pari mustetta ja lisää embossauspulveria. Kuumailmapuhaltimen hommasin myös, innostuin nimittäin embossauksesta aika lailla!

Ja Paperinauhasta ostoskoriin livahti myös aika monta leimasinta! Löytyikin aika monta ”mun näköistä” leimasinta! Oon aika nirso leimasinten suhteen, kun musta tuntuu ettei monikaan oikein sopisi mun muuhun askartelutyyliin. Sarah Kayn tyttökuvat ovat kyllä aivan ihania, oon tykännyt noista hahmoista jo pienestä lähtien, joten niitä piti ottaa ihan kaksi leimasinta. Saa nähdä, miten onnistun käyttämään niinkin esittäviä kuvia askarteluissa, mutta pitänee yrittää!

Translation: I’m really interested in stamping now, so I bought some supplies for it. Also Intohimona skräppäys / Passionate about scrapbooking -event is coming up next week and I bought some supplies for the workshops. At the same time had to buy some other stuff that I’ve been thinking about buying for some time now.

Mainokset

6 thoughts on “Viime aikojen ostoksia

  1. Mun Black’nDecker puhaltimena herättää varmaan Peurungassa hilpeyttä, mutta eihän insinööri voi kelpuuttaa muuta kuin järeän tavaran… Ja sillä voi sitten myös huoltaa taloakin :D Sorruin tänään myös ostamaan 10 kpl sähköteippejä, kun oli niin iloisia värejä, rautakauppa rules!

  2. Täälläkin on ”tuhlailtu”. Odotan mitä noilla ihanilla leimasimilla syntyykään.

  3. Onko tuolla villakoiraleimasin? Jos on, ni mä narisen sulta joku kerta yhden leimakuvan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s