cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Viikonloppu jedeilyn parissa

Jätä kommentti

Star Wars The Old Republic MMORPG-pelissä oli viikonloppuna ilmainen testiviikonloppu. Pitihän sitä sitten testata tuota uudehkoa peliä ja niinhän siinä sitten kävi, että koukkuun tuli jäätyä! Turmiollisia nuo, kun saa vähäsen ilmaiseksi testata, kun eihän sitä sitten malta lopettaa ”kesken kaiken” joten pitihän se sitten ihan ostaa. Mutta ainakin nyt toistaiseksi on riittänyt mukavasti uutta tutkittavaa ja touhuttavaa ja ihan kivaa vaihtelua muutenkin esim. wowiin tuo peli.

Mun piti tottakai tehdä ekaksi hahmoksi jedi knight ja ai että tuo jedeily onkin kyllä hauskaa puuhaa! Suurin syy varmasti olikin koukuttumiseen tuo oma hahmo. Voiko olla kivempaa kuin heilua valosapelin kanssa, ei varmasti voi!? Tai noh, ainakin näin Star Wars-fanille. :D Lisäksi sen jälkeen, kun sai oman robottiapurin, niin olin entistä enemmän innoissani. Ja sitten kun sai vielä oman avaruusaluksen niin ai että! Peli on kyllä tosiaan suunnattu vahvasti Star Warsin ystäville, maailma on hieno ja ihan ääninäyteltyä dialogia on paljon, ja voi valita haluaako hyvistellä vai pahistella vastauksissaan. Peli ei ole ilmeisesti ole ollut niin kova myyntimenestys, kun oli odotettu, mutta toisaalta ymmärrän, että ne jotka eivät ylipäätänsä Star Warseista välitä, eivät varmaan saa niin paljoa pelistä irti.

Hahmon luontiruutua tässä. Pelissä voi siis valita pelaako Sith Empiren vai Galactic Republicin puolella. Harmi, ettei oman hahmon ulkonäköä voinut ihan kauheasti tuunata.

Interfacea näkyy vähän tässä. Älkää kattoko liian tarkkaan mun nappuloita, en mä tiedä mitä mä oon tekemässä!

Kera uskollisen apurin!

Meidän valosapeliposet. Too cool.

Lentelemässä taksireitillä kylien välillä.

Mediataatiohetki.

Omalla aluksella!

Translation: Star Wars The Old Republic MMORPG had a free trial weekend and I had to try. And of course, then I had to buy the game! :D If you are a Star Wars fan (like me) I bet you will enjoy this game. My character is a jedi knight, just couldn’t resist to play one, even though there are other options. But what could be more fun than to fight with a lightsaber, I bet nothing! :D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s