cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Hauskaa tower defenseä porukalla

2 kommenttia

DUNGEON DEFENDERS
Pelattu: PC
Lisätietoja täältä.

Dungeon Defenders on hauska action-RPG torni puolustuspeli, jossa yhdestä neljään pelaajaa puolustaa porukalla kotipesää, joka tässä tapauksessa on iso maaginen timantti. Pelin idea on simppeli: Pelin alussa porukalla on hetki aikaa asetella ansat ja tehdä muut esivalmistelut. Sen jälkeen alkaa tulla ovista ja ikkunoista örvelöitä erikokoisina ja aina vain isompina aaltoina. Eri puolelta tulevat aallot olisi kestettävä läpi timanttia suojellen, jotta päästään taas seuraavaan kenttään. Välillä käydään tavernassa hengähtämässä hetki, myymässä turhat kerääntyneet tavarat pois ja ostamassa uutta varustetta niskaan ennen seuraavia koitoksia.

Perus torni puolustuspeleistä poiketen pelissä liikutaan omalla hahmolla pelikentällä ja hyökkääviä örvelöitä vastaan voi taistella ammuskellen, taikoen tai lyöden, hahmosta riippuen. Hahmoluokkia on neljä; ritari, munkki, metsästäjä ja maagi. Jokaisella hahmolla on omat vahvuutensa ja ihanne onkin että moninpelissä jokaisella olisi eri hahmo. Hahmo kasvaa leveleitä pelin edetessä ja varusteita voi kerätä ja ostaa. Löytyypä pelistä myös lemmikkejä hahmoille. Se onkin sitten asia erikseen, onko koko ajan kuvaruudulla edessä pyörivästä lohikäärmeenpoikasesta enemmän haittaa kuin hyötyä :D

Yksinpelinä peli on ihan hauska, mutta moninpelinä hauskuutta vasta riittääkin! Suosittelenkin siis ehdottomasti pelaamaan tätä moninpelinä. (psst. tulkaa pelaamaan mun kanssa Steamiin, jos innostutte!) Varsinkin, kun peli vaikeutuu aika nopeasti, on ryhmäpeli valttia. Pelitilanteet ovat varsin hektisiä ja actionia riittää. Peli on yllättävän monipuolinen ja tilanteista selviämiseen on mukavasti monia erilaisia vaihtoehtoja ja taktiikoita. Kentät ovat vaihtelevia ja näennäisen juonen mukaisesti välillä taistellaan isompia välipomoja vastaan. Itse peli on kivan monipuolinen, koska sivukenttiäkin löytyy varsinaisen peruspelin päälle. Myös ladattavaa lisämateriaalia löytyy paaaaljon ja vuodenaikojen mukaan erilaisia tapahtumia, esimerkiksi joulun aikaan oli erillinen joulukenttä pelattavissa.

Pelin hintakaan ei ole paha, sitä saa tällä hetkellä Steamista hintaan 11,99 e. Myös tarjouksia kannattaa seurata!

Translation: Dungeon Defenders is a superfun towerdefense and action-RPG game. It’s fun especially when played in multiplayer mode.

Mainokset

2 thoughts on “Hauskaa tower defenseä porukalla

  1. tämä(kin) peli tuli tosiaan hankittua joulualennuksesta, mutta sekä sillä hetkellä monimutkaisilta tuntuvien kontrollien että lukuisten muiden kiinnostavien pelien vuoksi tutustuminen jäi tutorial -jakson tasolle ja on nyt unohtunut täysin. pitäisi kyllä joskus opetella ohjaukset loppuun asti, joskin juuri ilmestyvä orcs must die 2 co-op -mahdollisuutensa kanssa saattaa häiritä tuota aikomusta :D onko tälle dungeon defenderille miten paljon porukkaa pelaamassa, onko esim. paljon suomalaisia?

    • Aika samantyyppinen tuo kyllä onkin Orcs mus dien kanssa, sitäkin tullut nimittäin pelattua vähäsen, kun sekin tuli jostain aleista napattua. Tosin mulla taas kävi niinpäin, että Orcs jäi vähemmälle peluulle kuin tämä. Molemmat hyviä, mutta niinhän se on, että aika ei riitä kaikkeen! Me ollaan pelattu suurimmalta osin omalla kaveriporukalla, niin en osaa sanoa onko paljon suomalaisia pelissä. Aika monelta tutulta tuo kyllä tuntuu löytyvän, eri asia sitten moniko vielä jaksaa tahkota alkuinnostuksen jälkeen, kun aika samaahan nuo tuppaa toistamaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s