cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Muutos

4 kommenttia

Kylläpäs nyt viime aikoina on tullut tehtyä paljon sivuja, joissa päävärinä on keltaista. Näistä väreistä voikin sitten näppärästi siirtyä pääsiäiskorttien tekoon, vai mitä? :P Tässä sivua Inspiroituun, aiheeseen muutos.

Mä en oo aina ollut koiraihmisiä. Meillä oli kotikotona vain kissoja, ja minusta koirat olivat inhottavia, kun ne aina kuolasivat, hyppivät päälle, tai kaatoivat maahan (siis kun olin pieni) tai olivat aggressiivisia ja pelkäsin niitä. Onneksi olen nyt aikuisempana tutustunut moneen kivaan koiraan, joista Leevi oli ensimmäinen sydämensulattaja. En vain ilmeisesti ollut tavannut tarpeeksi kivoja (ja normaaleja) koiria tai ylipäätänsä ollut tarpeeksi tottunut koiriin. Koirakamujen myötä kammokin sitten helpotti ja nyt tykkäänkin koirista kovasti! :)

Translation: In Get Inspired, the theme this week is change. When I was young, I didn’t like dogs very much and was even scared of them. Then I met Leevi-dog and my mind changed and now I love dogs! I guess I was just unused to dogs and hadn’t met enough nice dogs.

4 thoughts on “Muutos

  1. Todella kaunis työ, samoin tuo edellisessä postauksessa oleva! Skräppäystä en ole itse edes uskaltanut kokeilla, mutta toisten taitavia töitä on ihanaa käydä kurkkimassa!

    • Kiiitos! No mutta korteistahan on helppo siirtyä skräppäystä testaamaan! Samoja tarvikkeita kuitenkin suurimmalta osin molemmissa käytetään ja voihan sitä kokeilla tehdä jotain ensin vaikka korttikoossa. I dare you! :)

  2. Jeeei, keltaista! ;) Ihanan pirteä sivu, tuo vihreä sopii niiiiin hyvin keltaisen kaveriksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s