cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Kihlajaiskortti

14 kommenttia

Tämän kortin keskellä olen käyttänyt omatekemääni sydänkuviota Ystävänpäivä-digisetistä. Lisäsin vain tekstin sydämen keskelle ja tulostin kartongille. Muotoonleikkauksessa jätin vähän valkoista reunoille, se näyttää kivalle noin. Sydämen takana olen käyttänyt kahta ruusukuviota, jotka leikkasin irti MME:n Six by six – Honey Cake -paperikosta. Kaikki paperit ovat kohollaan taustasta eri korkeuksilla tarrapalojen mukaan. Puulinnut ovat Tilda-sarjaa ja sain ne ilmaiseksi lahjakortilla paikallisesta Sinooperista. Taustapaperiin on raaputettu Basic Greyn Sultry-sarjaa olevat siirtokuvaraamit. Vähän huijasin niihin lisää korkeutta, kun kuvio on noiden papereiden takana.

Translation: This is an engagement-card. I used my selfmade heart-decoration from my Valentine’s Day digital kit, just added the text in the middle and left some white to the edges, when cutting the print. The roses are cut from MME’s Six by six – Honey cake -paperpad. The rub-on frame is from Basic Grey’s Sultry-series and the wooden birds are by Tilda, bought from a local store Sinooperi.

14 thoughts on “Kihlajaiskortti

 1. Oi kuinka ihanan hempeä ja kerroksellinen. <3 Tuosta tekstistä tuli mieleen sellainen juttu, että mistä tuo fontti on peräisin? Näyttää niin kivalta ja romanttiselta, että sen voisi vaikka latailla itsellekin tuon digisetin kaveriksi. Vai onko tää nyt joku ihan perusfontti, jonka olen onnistunut huolellisesti missaamaan? :)

 2. Hirmu nätti! Oot niin taitava näiden kanssa, multa ei onnistuis ikinä.. Näitä on kiva ihastella :)

  • Kiitti :) Ja kyllä varmasti onnistuisi, kun kattoo millä tarkkuudella sä teet kenkiä ja laukkuja niin en usko ettei kortitkin luonnistuisi! :)

 3. Upeasti jälleen yhdistelty erilaisia elementtejä! Tyylikäs ja tunnelmallinen kortti samaanaikaan:)

 4. Ihanan hempeä! Niin nätti! <3

 5. Osaat ihanasti tehdä todella kerroksellisia kortteja/sivuja, tää on hieno!

  • Kiitti :) Harmi ettei kerroksellisuus tai kolmiulotteisuus vaan näy niin selkeästi valokuvissa. Mutta jotenkin kuitenkin siis ilmeisesti :)

 6. voi kun kaunis taas tämäkin kortti!!!

 7. valtavan kaunis herkkä kortti!! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s