cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Pakkasta ja värikkäitä rakennuksia

4 kommenttia

Tää pakkanen ei kyllä pahemmin innoita valokuvailemaan, vaikka kaunista ulkona olisikin. Kuopion keskustan muutamat rakennukset oikein pompsahtavat iloisine väreineen irti sinivalkoisesta maisemasta. Pitäisi muistaa kuvailla enemmän näitä kotikaupunkimaisemiakin.

Translation: It’s so freezing that I don’t feel like photographing. In Kuopio some of the colourful buildings really pop out from the white and blue surroundings.

Mainokset

4 thoughts on “Pakkasta ja värikkäitä rakennuksia

  1. Hyvin löydetty väripilkut. Laitan haasteen tulemaan Jokkemaasta. Ja nuo kommentoijien kuvakkeet ovat muuten aivan mahtavat.

    • Kiitos haasteesta, yritän laittaa tuon jossakin välissä eteenpäin! :) Kuvakkeet ovat wordpressin omia, ja mustakin tosi hauskoja! :)

  2. Oi noi on kyl niin herkullisen näköisiä noi rakennukset näis kuvissa, et tekis mieli mennä nuolemaan niitä! ..sehän..kuulosti jännältä touhulta.. ohwell…. Nyt iski himo hedelmänamuihin, sellasiin koviin ja kirkkaisiin.

    • Ei kyllä ehkä kannata nuolaista, jäätyy vaan kieli kiinni näillä pakkasilla. Tosta keltaisesta talosta tulee kyllä mieleen jaffa mehujää. Eipähän oo hetkeen tehnyt jäätelöä mieli, mutta nyt se sit iski :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s