cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Unelmat voivat toteutua

9 kommenttia

Perjantaiseen tapaan se pukkaa taas DT-työtä Inspiroituun. Aiheena olisi tällä kertaa värjätäyt reunat. Mä värjäilin tummanruskealla distress inkillä mun sivun lähes kaikki papereiden reunat ja osittain koristeetkin.

Olen tehnyt lähinnä vain lettereitä viime aikoina ja kaivannut neliönmutoisten sivujen tekoa. 12×12 tuntuu vaan niin valtavalta nykyään, kun on tottunut näpertämään vaikkapa korttien parissa. Päätinkin siis kokeilla pitkästä aikaa 8×8 tuuman sivujen tekoa, ja jos ostaisi ihan albuminkin sivuja varten, että voi huoletta askarrella näitä lisääkin. Tämä sivu syntyikin ihan hurjan nopeasti ja huomaa, että tän tyylissä ja asettelussa on jotain samaa kuin mun korteissakin, johtuneeko juuri pienemmästä koosta. Tästä tuli minusta tosi kiva ja oon nyt ihan innoissani tästä ”uudesta” sivukoosta! Jee!

Piilotettu tarinointi pilkistää sivun alta. Sivu ja tarinointi siis kertoo siitä, miten yläasteella hurahdin Egyptin historiaan. Varsinkin, kun pidin yhden esitelmän Egyptin faaraoista, olin siitä asti haaveillut matkasta Kairoon ja pyramideille. Muutama vuosi sitten tämä iso haave toteutuikin. Pyramideilla oli kyllä pidättelemistä, ettei tippa tullut linssiin liikutuksesta, oli se vaan niin upeaa. No mutta toisaalta siellä oli niin kuuma, että olin varmaan hikoillut jo kaikki ylimääräiset nesteet pois, että ei sitä ois mitään irronnut edes. :D

Translation: This page is 8×8. I’ve really been missing making square pages, but 12×12 feels too big after making lots of small cards, so I decided to try ”new” size. I like this a lot! It reminds me of my cards. The page is my DT page for Get Inspired, for painted edges -challenge. I used brown Distress Ink to colour almost all of the edges of the papers. The page is about how dreams come true. Since junior high school I’ve been crazy about history of Egypt and dreamed about seeing the pyramids. And two years ago this dream came true!

9 thoughts on “Unelmat voivat toteutua

 1. Blogissani on sinulle jotain :)

  Upea sivu – taattua Anski-laatua! <3

 2. ai tämä on 8×8, en olisi arvannut! on kyllä hurjan upea, jälleen!

 3. Voi kun osaisi tuota kerroksellisuutta! Se näyttää NIIN hyvältä!

  Ja on täällä muitakin Egypti-hulluja kuin sinä, jotka ovat liikuttuneet paikan päällä ollessaan. Vaikka niiden kuninkaiden haudoissa tuli lähes pakokauhumainen olo!

 4. Upeita kerroksia! Se on mahtavaa, kun unelmat toteutuvat! Aihe on hieno:)

 5. Riikka: Kiitos!!

  maikko: Joo, 8×8:han se. Aattelin että se näyttää ilmeiseltä, ehkä ton otsikkotekstin takia. Hyvin sitä saa näköjään tungettua tavaraa noinkin pieneen tilaan haaha :P

  ommu: Musta pienempään kokoon on ehkä helpompi saada tehtyä kerroksellista. Ja pitää vaan lätkiä liikaa miettimättä. Joo, pakokauhu kyllä meinasi iskeä, mulla kun on vielä ahtaanpaikan kammo!! Mutta päätin, että pakko sitä on käydä pyramidin sisässäkin, kun kerran tuonne asti pääsi, että sitten kaduttaisi paljon jos sen jättäisi väliin ja olen kyllä tosi ylpeä itsestäni, että sain sen tehtyä!

  Jeppula: Kiiiitos!

 6. Ihana! Kauniit värit ja upeaa kerroksellisuutta! :)

 7. Kiitos Marika! :)

 8. Hurjan nätti! Ihanat nuo pyöryläkukat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s