cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tähtiä tähtiä

5 kommenttia

Tämän sivun kanssa tulikin sitten säädettyä ihan kunnolla. Inspiroidussa on nyt aiheena ravistettavan koristeen käyttö. Mietin ideaa ja päädyin siihen, että haluan tehdä mun koristeesta tähden muotoisen. Otin kirkasta kalvoa ja ompelin sen kiinni sivupohjaan ompelukoneella. Sisälle laitoin irtokimalletta ja pikkuisia tähtiä. Ajattelin maalata tähden päältä ja ympäriltä maalilla, jotta se erottuu taustasta selkeämmin (ja koska muovikalvon kohdalle maali ei tartu). Maalia on roiskittu ja tuputeltu sivulle sitten ihan kunnolla.

Olin ensin aloittanut sivun 12×12 tuuman arkille, jossa tähtikuviokin oli puolet isompi. Koriste kuitenkin mielestäni hukkui liikaa taustaan, koska siinä oli kuviopaperiakin ja vaikka kuinka yritin korjailla, ei hommasta tullut mitään. Ei muuta kuin arkki roskiin ja tekemään uusiksi. Sivun aihekin vaihtui sitten lennosta vähän inspiroivampaan (eka aattelin tehdä uudenvuoden lupauksista, mutta blääääh). Tein sitten tämän pohjan, nyt tähti alareunaan pienemmässä koossa ja itse sivu letter-kokoisena. Jätin kuviopaperit kokonaan pois ja käytin pelkkää maalia. Heti tuli parempi ja tähtikin erottuu selkeämmin, jippii!

Päälle sitten lisäilin muita koristeita. Tähtileikkurilla leikatusta koristeista osa on leikattu valokuvapaperista, jossa oli taivasta. Laitan tähän vielä extrana loppuun kuvaa siitä ekasta sivuviritelmästä. Kuvanottohetkellä mä olin kyllä ryöstänyt tuosta jo koristeet irti ja sivu oli matkalla roskiin.

Translation: I had a lot of trouble making this page. I wanted that star decoration (That is made of plastic and sewed on top of the paper. Inside I put glitter and star confettis) to be visible and the first attempt (the last picture) was a failure. I threw the first page away and started again. This time it looks better. This page is a Design Team page for Get Inspired, where the theme was to make a shakable decoration.

5 thoughts on “Tähtiä tähtiä

  1. Upee sivu! Ja tosi hienolta kuulostaa ja näyttää toi tähtikoriste! :)

  2. upea….UPEA sivu!! ihania yksityiskohtia!! ekakin kyllä mielestäni näytti kauniille!! =)

  3. Kaunis, suloinen, symppis sivu – just tuon ystävyys-aiheen näköinen!

  4. Emi: Vähän hidashan tuo koriste on tehdä, mutta vaivan arvoista. Kiitos :)

    SannaS: Kiitos! Eka näyttää paremmalle kuvassa kuin oikeesti x)

    Marika: Kiitos!!

    sannika: Jee kiitos :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s