cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Että semmonen

8 kommenttia

P*skarteluhaasteen aiheena oli maalit. Mä kun käytän maaleja tosi usein askarteluissa, niin ajattelin kokeilla korttiini jotakin muuta kuin niitä normaaleja maaliroiskeita. Tuputtelin sitten tähän kortin pohjaan valkoista maalia sormenpäillä. Oisi pitänyt ehkä pysytellä vaan niissä maaliroiskeissa. Tuli jotenkin tunkkainen tästä. Ja muutenkin yäk. Johtuneeko myös väreistäkin, mutta ei tästä nyt kyllä tullut yhtään hyvä. Oli varmaan liikaa yritystä, kun alku kuitenkin näytti hyvältä mutta sitten lisäilin liikaa kaikkea. Noh, ei se aina lähe!

Translation: This one is for P*skarteluhaaste, for challenge to use paints. I dabbed white paint on the background with fingertips. I don’t like the results at all and this card is just a Fail!

8 thoughts on “Että semmonen

 1. No kylhä tos ihan ainesta on, mut jotain räyhäkkyyttä ehkä puuttuu mitä siun töissä yleensä on. Ku vaik ne ois kuin söötinväriset tai hempetä ni niis on aina jotain särmää joka rikkoo.. no sen plastisen pinnan. Silleeniiku. Tosi selvästi kerrottu :D Toi vitonen on on aivan ihanan kirkkaan värinen kyllä ja kuva on kaunis, mut muuten ehkä vähän lattea. Ei siis ruma tai huono missään nimessä, vaan vähän sellanen ”tavallinen” ;)

  Mut ei se aina voi lähtee niiku sanoit, oot silti paras.

 2. Joo, mäkin jäin miettimään, miksi et pidä itse kortista. Tuli mieleen ekana, että tytön kuva jotenkin hukkuu korttiin, on jotenkin valju. Kaipaisko se alleen mustaa tai vaikka jota limeä? Vaikka maalina? Koristeita oot käyttäny enemmänkin ja enemmän ryppäinä. Tehoisko se? Nämä tulee mieleen, kun muistelee sun kortteja ja kädenjälkeä. Musta nuo paperit on kivoja ja tuputukset sopii hyvin. Aina ei voi onnistua, mutta musta tuossa on kivoja juttuja, joita voi kehitellä eteenpäin. Kyllä se siitä!

 3. Tää menee kyllä mun lemppareihin, ihanan hempeilevää! Ja tuttu kuva! ;)

 4. Ihanan herkkä!

 5. Mirva: Joo, no siis ei se aina lähe, mut ei se haittaa. :) Mut toisaalta kun just tein sen niin hienon sun kortin, niin mikä tahansa tuntuu lattealta sen jälkeen ;D (eiiiihän täällä haise yhtään omakehu,eiii :P)

  meinaajatar: Musta tuntuu, että ne on noi värit mitkä mulla tökkii erityisesti. Ehkä jos innostun, irrotan ton tytön kuvan toiseen taustaan. Hyviä vinkkejä!

  Soikku: Joo, kuva on kyllä kivoin juttu tuossa! Ja makuja on tosiaan monia, hih :D

  Mini: Kiitos, ehkä liiankin herkkä mun makuun :P

 6. Ihana,herkkä kortti !

 7. Kyllä tämä mulle kelpaisi =)

 8. Carkki: Kiitos :P

  Toukoleeni: Joo, kyllä tuo alkaa jo nyt vähän olemaan mieleisempi kun sitä on vähän aikaa katellut :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s