cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Sumuinen aamupäivä

4 kommenttia

Käväisin reissulla Pieksämäellä. Tehtiin pari pitkää kävelyreissua ja valokuvailtiin samalla maisemia. Ilma oli tosi sumuinen ja järven rannastakaan ei näkynyt vastarannalle, ihan kuin maisema olisi loppunut tyhjyyteen. Aika jännittävän näköistä, tai pitäisikö sanoa, että jopa aavemaista. Iltapäivää kohden sää tosin alkoi jo selkenemään.

Translation: I went to Pieksämäki. We walked and took some photographs. The weather was really foggy in the morning.

Mainokset

4 thoughts on “Sumuinen aamupäivä

  1. Upeita kuvia!! :) Itse ostin mun ekan järkkärin vasta viime syksynä, enkä ole kertaakaan käynyt kuvailemassa ulkona talvella – varsinkaan pakkasella. Kun kameran ohjeistuksessa lukee ettei mielellään saisi kuvata pakkasessa, mutta silti näkee aika kauniita pakkaskeleillä otettuja kuvia talvimaisemista.. En ole siksi vielä uskaltanut, mutta kai sen kameran pitäisi sitten kestää ihan normaalisti, vai? :D

  2. Emi: Kiitos! Oon kuvaillut pakkasella (en millään hirmu paukkupakkasilla kuitenkaan, eihän sitä ees tarkene silloin). Akku kuluu nopeammin vaan ja kameraan saattaa tulla kosteutta kun sen vie kylmästä lämpimään. Kannattaa siis ulkoa tuodessa pitää sitä vaikka kameralaukussa ja antaa lämmetä rauhassa ja hitaasti huoneenlämpöiseksi.

  3. On kyllä taas aivan mielettömiä kuvia! Tuli ihan mielettömän hienoi ja tosi, tosi creepyjä heh. Miun suosikki on kyl ehottomasti toi laiturin raato noista, siis sen ruostepylvään lisäks mikä ei tänne päässy. Muute, aika jännä ku katoin noita miun omia kuvia tolta reissulta, ni vaik miusta joskus tuntuu et matkin siuta kuvauskohteissa ni ainakin nois miun kuvis on kyl vähä erilaisuutta huomattavissa jeeeeeeee! hih. Laittelen ne sit blogiin ku meen takas kotiin.

  4. Mirva: Se ruostepylväs oli hieno, mutta ei oikein soveltunut yhteen näiden muiden kanssa tunnelmaltaan. Mut jos vaikka jossain välissä keräis toisen postauksen erilaisista kuvista, mitkä jäi käyttämättä. Innolla oottelen sun kuvia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s