cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Joulukorttitehdas

3 kommenttia

En yleensä sisusta tai laita joulua oikeastaan millään tavalla. Joskus on parit joulupallot olleet ikkunassa roikkumassa ja muutamat joulutortut ja piparit leivottu. Ja no tietenkin joululahjoja hankittu. Yleensä sitä joulutunnelmaa tulee kuitenkin nimenomaan jouluisten askartelujen kautta. Monta viikkoa olen yrittänyt väkertää jonkinlaisia joulukortteja, mutta ei vaan ole mikään onnistunut. Eilen kuitenkin viimeinkin ähertäminen alkoi tuottaa vähän edes omaa silmää miellyttävää tulosta ja loppujen lopuksi taisinkin askarrella koko päivän. Läppäri viereen ja Gilmore Girls maratoonina pyörimään, niin siitä se joulufiilis lähtee käyntiin! Vaikka kuinka ulkona sataisi räntää.

December Dailya olen myös kirjoitellut muistiin jonkun verran, mutta kovin tapahtumarikkaita nämä päivät eivät ole olleet, joten tiedä sitten riittääkö miten materiaalia, vai typistäiskö kirjan pelkkään aattoon ja joulupäivään. Ajatuksissa oli kuitenkin koota December Daily vasta jälkeenpäin, kun kuvat ja tekstit ovat kasassa, samaan tyyliin kuin tein viime vuonnakin. Mites, onko teillä monella muulla työn alla DD? Monella kuitenkin on jo Project Life myöskin.

I made some Christmas cards yesterday, finally after I’ve been struggling with them for weeks. Thanks for the Gilmore Girls for the Christmas-mood.

Mainokset

3 thoughts on “Joulukorttitehdas

  1. väliin jää dd ja kaikki muukin jouluinen, mutta muutamat kortit olen sentään vääntänyt, vaikkei niistä kovin kummoisia tullutkaan. kunhan olen tekemisentarvetta johonkin purkanut ja vanhoja matskuja yrittänyt tuhota..

    hauska kuulla, ettei kaikki muutkaan touhua joulua koteihinsa. minähän olen jo ihan keväänodotustunnelmissa, kun on niin ihanan lämmintäkin! no, sentään kaksi joulukukkaa on kotona, mutta lahjoja ei tule oikein harrastettua. kummilikalle tosin teetin valokuvakirjan.

  2. DD:tä aloitin mutta sitten loppui jouluinen kirjoitettava välissä niin teen joulusta vaan pari sivua, nekin koneella. Jotenki on nyt joulufiilis vielä hukassa.

  3. maikko: Välillä kyllä tuntuu ihan keväälle ulkona, kun on tuollainen keli!

    Kaisuliina: Mullakaan ei DD:ssä pahemmin joulujuttuja ole, yleistä arkihöpinää paljolti. Tosin niitäkin tosi vähän, pitää vähän miettiä että tuleeko tuosta mitään. Äh, harmittaa kyllä, kun hommailin tuota varten kivoja joulupapereita ihan. Joulufiilis täälläkin kateissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s