cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Varastojen kätköistä

8 kommenttia

P*skarteluhaasteessa oli nyt aiheena käyttää vanhempia askartelutarvikkeita varastojen uumenista. Mä olen aika reippaasti viime aikoina yrittänytkin käyttää vanhempiakin hankintoja pois (jotta mahtuu uusia tilalle tietenkin, heh), mutta vielä löytyy paljon, paljon vanhaa tavaraa, jotka ovat jääneet käyttämättä.

Tähän korttiin valitsin papereiksi K Klassic Charlotte -papruja K&Companylta. Tuo lehtiö oli yksiä ensimmäisiä skräppäyspaperikkoja, joita ostin aikoinaan. Paperit ovat yhä ihania, mutta kun ovat niin vanhoja, niin ei jaksa aina käyttää niitä, kun tuntuu, että niitä on näkynyt jo joka toisessa työssä. Yhdessä vaiheessa mulla oli paperikukkainnostus, joten kukkia tuli osteltua hieeeeeman yli tarpeiden. Vaikka olen lahjoitellutkin niitä pois, löytyy mulla vielä noita kukkia iso minigrip-pussillinen. Joten korttiin pääsi sitten pari. Vaatetageja olen kerännyt pitkän aikaa, ja tässä joku aika sitten sain siivottua ne samaan kasaan joten jospa niitä saisi taas aikaiseksi käyttää enemmänkin. Kultaiset koristeet olen saanut ystävältä jo kauan sitten. Ne ovat oikeasti vaateniittejä. Ovat muuten hurjan korkeita, ehkä sentin mittaisia. Skräppäykseen kansion väliin vähän liian paksuja mutta kortteihin just sopivia!

This time P*skarteluhaaste-challengeblog inspired to use old, forgotten scrapping stuff from your stock. I used, among other older things, these really old flowers and also papers, that were one of the first paperstacks I ever bought.

Mainokset

8 thoughts on “Varastojen kätköistä

 1. Tosi ihana kortti, tykkään tosi paljon! :)

 2. Ihana! Mäkin olen kerännyt jo kauan kaikkia vaatteiden pahvisia hintalappuja, jotka ovat olleet hienoja ja kivan näköisiä. En oo kuitenkaan vielä osannut yhdistää niitä mihinkään skräppäystyöhön vaikka tarkoituksena on ollutkin :D Mutta tää sun yhdistäminen on tosi upea!

 3. wau!!! ihana kortti!! =)

 4. Tämähän on kiva!

 5. Upea kortti:) Tässä riittää pitkäksi aikaa katselemista. Osaat upeasti käyttää noita maaliroiskeita. Samainen skräppipaperilehtiö koossa 12×12 tais olla mullakin ihan ensimmäinen, jonka askarteluun ostin:) Papereita vieläkin tallella, unohtuneet kokonaan kaapin kätköihin.

 6. vanhakin näyttää uudelta sellaisen silmissä, jolle ne eivät ole tuttuja! mullakin on vanhojen juttujen käyttämisyritystä ja noita paperikukkia pitäisi todellakin yrittää käyttää jotenkin..

 7. miia: Kiitos!

  Emi: Mä näin jossakin (en nyt löydä linkkiä), että oli tehty pelkästään niistä tageista sellainen mini-minikirjanen, se oli kans tosi kätevä idea, jos niitä lappuja on paljon!

  SannaS: Kiitos :)

  Puuhis: Kiitti!

  Maaret: Kiitos. Vähän keskimmäiset maalivalutukset epäonnistuivat, mutta jos sitä ei huomaa.. :P Noi paperikon paperit ovat kyllä kivoja, pitäisi ehkä yrittää käyttää noita enemmänkin pois.

  maikko: Niin totta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s