cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Pimein aika vuodesta

9 kommenttia

Yleensä olen halunnut pitää blogini iloisena ja positiivisena paikkana, mutta viime aikoina ei ole ollut paljoa iloisia juttuja mielessä, joten täälläkin on meno hiljentynyt. Tänään sain kuitenkin aikaiseksi kaivella kameran esiin pienelle kuvausretkelle. Väkisin fiilis vaan tarttuu kuviinkin, kun mieli on maassa ja vastoinkäymisiä tuntuu osuvan tielle jopa niin paljon, että muutkin ihan ihmettelevät miten voi olla edes mahdollista. Myös tietokoneen kovalevy otti ja hajosi viikonloppuna, nyt kuitenkin on kone taas toiminnassa. Muistakaahan ihmiset ne varmuuskopiot. Itsellä oli onneksi suurimmasta osasta ja tärkeimmistä, kuten valokuvista.

Ainiin ja jos olette käyneet täällä blogissa ja kuvat ovat näyttäneet omituisille, niin asian ei ollut tarkoitus olla niin. WordPressillä sekoiltiin jotain, joten kaikki blogini kuvat yhtäkkiä pienenivät kymmenen pikseliä, joten tuloksena oli aika mössöisiä kuvia. Onneksi asiakaspalvelu toimi nopeasti, kun ongelman huomasin ja nyt kaikki pitäisi olla taas kunnossa. Mutta jos huomaatte jotain kummallista jossakin, niin kertokaa, en ihan jaksanut alkaa tarkistelemaan kaikkia vanhoja postauksia läpi oliko kaikki kunnossa.

It’s the darkest time of the year, only a few hours of light during the days.

Mainokset

9 thoughts on “Pimein aika vuodesta

 1. Siä oot kyl saanu viime aikoina enemmän loskaa niskaas kun ansaitset :( *halirutsruts* Upeita kuvia kyllä oot saanut jälleen aikaiseksi ja hyvin onnistunu kuvaamaan fiiliksen. Mut kyllä se siitä, vaikkei just nyt siltä tunnukkaan. Love you.

 2. Voimia ja jaksamisia sinulle! Kauniita kuvia olet ainakin onnistunut ottamaan.

 3. Justiinsa ollaan tässä yhden kaverin kanssa ihmetelty sitä, miten ikävät asiat tuntuvat monesti kerääntyvän. Ensin alkaa hommat mennä vähän pieleen ja jonkun ajan päästä sitä on korvia myöten harmeissa. Noiden kausien ehdottomasti ainut hyvä puoli on se, että ne yleensä kuitenkin loppuu. Vaikka tuota loppumista voi välillä vähän epäillä. Suuresti tsemppiä sinne hankalan kauden selättämiseen!

 4. Samaa fiilistä liikkeellä melkein joka blogissa. Ehkä se tästä, nyt kun ehkä on tulossa luntakin valaisemaan :)

 5. Kauniita kuvia joissa on hienoja värisävyjä. Hyvää itsenäisyyspäivän jatkoa sinulle.

 6. voi sinua, toivottavasti onni nyt kääntyy paremmaksi..
  kauniita kuvia, erityisesti nuo oksien takaa näkyvät pilvet ja sinä kävelemässä sillalla ovat upeita.

 7. Kauniita kuvia! Kyllä se onni siitä kääntyy, usko pois :) Halauksia <3

 8. Hienoja kuvia. Seurailen blogiasi tiiviisti ja jännä huomata miten alkaa ihan huolestuttaa kun päivityksiä ei tulekaan tavalliseen tahtiin… Voimia, yleensä asiat aina kasautuvat, mutta hankalien aikojen jälkeen aurinkoisemmat päivät tuntuvatkin sitten sitä lämpimämmiltä! Tsemppiä ja jaksamista!
  t. blogiton aino

 9. Iso kiitos kaikille tsemppauksesta <3 Piristivät kyllä mieltä. :) Se on kyllä jännä, miten todellakin usein tämmöiset jutut tuntuvat kasaantuvan ja rysähtävän kerralla niskaan. Sen jälkeen kaikki pienetkin epäonnisuudet tuntuvat jo liialta, vaikka normaalisti eivät paljoa jaksaisi harmittaa. Ja anteeksi tämä salamyhkäisyys, mutta asioihin liittyy muitakin ihmisiä ja isompia kuvioita, niin ei oikein hirmusti viitsi huudella. Mutta tilanne näyttää jo paremmalta ja tuurikin on ehkä jo kääntymään päin.. *koputtaa puuta*

  Mirva: Love you too! Ja onneksi kohta nähdään!
  Merkkari: Kiitos!
  Kootut teokset: Se on kyllä totta, että pakosta ne kaudet joskus edes loppuu! Ja kiitos :)
  Chatrin: Lumi kyllä piristää paljon! Nyt on tännekin saatu jo vähäsen enempi lunta, jee!
  Tuitun Tupsut: Kiitos!
  maikko: Kiitos. Mustakin tuo sillalla kävelykuva on ihan tooosi kiva. Ja onnistui jopa toisella yrityskerralla (ajastimella) juuri siten kuin olin miettinytkin :)
  floene: Kiitos <3
  aino: Kiitos paljon. Ja totta puhut, jos ei olisi ikäviä juttuja, niin ei voisi olla isoja ilojakaan vastapainoksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s