cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Filmikameran aarteita

3 kommenttia

Siivoilin koneeni sekalaisia kansioita ja törmäsin kasaan vanhoja valokuvia, joita olin räpsinyt mun filmijärkkärillä aikoinaan, kun olin Englannissa vaihto-oppilaana. Nämä kuvat on siis syyslukukauden 2003-2004 ajalta. Tuli ihan hirmuinen Englanti-kaipuu! Ja voi jos olisi tuolloin ollut jo digikamera, niin kuvia olisi taatusti niin paljon enemmän. Toisaalta filmille kuvatessa ei pahemmin turhia räpsyjä tullut otettua, vaan yleensä jokainen otos oli tarkkaan harkittu. Ehkä siksi kaikki noista kuvista ovat todellisia helmiä. No okei okei, ehkä vähäsen myös muistojen takia. Pitäisi kyllä kaivaa jostakin nuo oikeat paperikuvat esille, nämä kun ovat jollain kämäisellä skannerilla skannattuja ja siten aika röpelöä.

Nämä kaikki ylemmät ovat Yorkista.

Kolme ylempää on Huddersfieldista, kaupungista jossa asustelin.

Blackpool.

Ja Liverpoolista pari vikaa. Ja nyt tuli hirmuinen hinku kaivaa filmikamera esille kaapeista pölyttymästä. Vieläkös te muut kuvaatte filmille?

Here’s some old (2003-2004) scanned photos from England, when I was there as an exchange-student.

3 thoughts on “Filmikameran aarteita

  1. En kuvaa filmille, mutta vitsit se oli aina jännää hakea kehitety kuvat ja katsella millaisia otoksia tulikaan otettua. En osaa kuvitella enää, että ei heti näkisi onko kuva hyvä/tarkka/epätarkka/ylivalottunut/jollain silmät puolitangossa jne.. Jännää :)

  2. Olen tässä miettinyt jos vielä tuolla filmijärkkärillä yrittäisi jotain kuvata vielä kun on valoa. Se kaipaisi kyllä kovasti huoltoa. Tekee niin suttuista ja tärähtänyttä jälkeä. Mulla olisi pari lahjakorttia filmikuvasuurennoksiinkin, ne voisi sitten käyttää jos tulisi jotain onnistuneita otoksia. Lisäksi tuolla saunassa on tuo suurennoskone, jotta voisihan sitä ihan mostavalkoisia itsekin puuhailla. Salama olisi kiva kyllä saada.

    Kauniita kuvia olet ottanut!

  3. Chatrin: Musta tuntuu että filmikameralla tuli paljon vähempi niitä huonoja kuvia. Tai tosin vaikkapa ihmisiä kuvatessa monet suostui olemaan paremmin aloillaan kuvaa ottaessa ja keskittyi siihen,niin ehkä ne siksikin onnistui paremmin. Oli se kyllä aina jännää saada ne valmiit kuvat. Usein siellä oli sellaisia mitä ei enää edes muistanut ottaneensa, kun filmi saattoi kestää niin pitkään :)

    kiala: Kiitos! Oi, mustavalkokuvien kehitys on ihanaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s