cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Nosteessa

3 kommenttia

Se ois viikko sitten jo yli puolenvälin! Tuntuu, että aika ihan lentää. Uusia juttuja tulee vastaan, uusia tyyppejä, uusia haasteita ja paljon paljon mahtavia uusia projekteja. Niin graafista suunnittelua, design tiimeilyä, tapahtumia kuin peliraidejakin nettiystävien kera. Pimenevistä keleistä huolimatta virtaa riittää ja välillä ihan itseänikin pyörryttää miten paljon sitä tulee touhuttua ja tehtyä. Rakastan sitä, kun on monta rautaa tulessa ja suorastaan puhkun intoa täällä, kun saan suunnitella juttuja ja oppia uusia asioita. Oon kuin kala vedessä ja nautin siitä. Kuulostaa aika mahtipontiselta, mutta todellakin tämä fiilis on aika sanoinkuvaamaton. Mutta kun se inspiraation pyörre iskee, niin siitähän on nautittava! :)

Ohops, asukuviin ei nyt päässyt takki yhteenkään kuvaan näköjään mukaan, mutta se oli se sama musta kuin edellisissäkin kuvissa. Lila huivi ja myssy on mun luottokombo. Niistä mut tunnistaa aina kaupungilla viipottamassa. Tätä hametta tulee käytettyä vain päivinä jolloin ei taatusti tuule. On nimittäin sen verran lyhyt ja kevyt, että on aika riskialtis, heh. Kotihameen virassahan tuo lähinnä onkin ollut. Kivana yksityiskohtana tuossa on muuten noita hopeisia raitoja.

Nämä kengät ovat aika näppärät käännettävine varsineen. Eli niitä voi käyttää näin, että karvavuori on esillä tai sitten pidempinä saappaina suoristettuna. Kuten näissä kuvissa näkyy.

Googlen mukaan nosteessa (viitaten tohon otsikkoon) on tällä hetkellä myös mm. suomalainen peliteollisuus, venäläispuolue Latviassa, Lahden eteläinen ohitie, suomalaiset perinnehoidot ja Helsingin pörssi! Jep. Mä tykkään googletella sanoja. Ja kaikkea mahdollista muutakin omituista. Välillä teen sitä vahingossakin. Tulee opittua muuten ihme asioita! :D

Asun tiedot: neuletakki Seppälä / hame Lindex / kengät Sokos / myssy Sokos / huivi Egyptistä / korvikset Pariisista

Time flies and my weeks are full of inspiring things like new people, design team things, graphic design projects, and online-gaming!

3 thoughts on “Nosteessa

  1. Ihanaa!!! Se on kyllä kiva jos on paljon kaikkea meneillään ja tulossa. Minä olen taas ihan hukassa kun kesäloma alkoi.. ei oikein tiedä että mitä sitä tekisi. No, ainakin voi tehdä ihan mitä vaan kun ei ole vielä suunnitelmia. Hih! :)

  2. Tuttu tunne, juuri sellainen hillitön kaaos joka ruokkii itse itseään. Jokainen projekti buustaa toistaan ja uudet ideat syntyvät edellisen kantapäillä. Kaikki liittyy kaikkeen ja kaikki poikii kaikkea. Oi että.

    Ja hame on ihana myös!

  3. Laura: Hassua ajatella että siellä ollaan kesälomassa :) Lomathan on tarkoitettu lomailuun, joten eikun vaan ottamaan rennosti niin sitten jaksaa taas puurtaa koulussa lomankin jälkeen,eiks niin! :)

    kottarainen: Jep, juurikin niin! Ihan mahtista <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s