cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Paloja menneeltä viikolta

4 kommenttia

Se oisi sitten taas uusi viikko pyörähtänyt käyntiin. Vielä kuitenkin muistellaan hetki viime viikkoa näissä kuvissa. Tuli tosiaan suurin osa viime viikosta ja sitä edeltävästä vietettyä koira- ja kissavahtina sekä talonvahtina Villen vanhempien ja suvun ollessa ulkomailla.

Onhan sitä neljässä karvaturrissa hoitamista, kun vielä pistää muut työt siihen päälle, että lemmikkikuumeet karisee siinä ihan tehokkaasti. Tietenkin tuossa omat vaikeutensa toi se, että elukoita ei voinut pitää samoissa tiloissa. Omia lemmikkejä haluan ehdottomasti joskus. On minulla aiemmin ollutkin kaksi kissaa, kun asuin vielä kotikotona. Tällä hetkellä ei vain houkuttele ottaa lemmikkejä, kun asuu kerrostaloyksiössä. Onneksi pääsee muiden elukoita näkemään ja hoitamaan kuitenkin usein. Viikonloppua tulikin sitten vietettyä ihan vain kotosalla, askarrellen, valokuvaillen ja nörtteillen pelien äärellä. Kivaa on olla vaan kotosallakin. :)

PS. Arvontaan on mahdollisuus osallistua vielä tän päivän ajan. Virallinen arvonta-aika päättyy kello 12 yöllä ja yritän siis tiistain aikana ehtiä arpoa voittajan! Jee!

Here’s some photos from the previous week, when we were babysitting two cats and dogs. Also some photos from the weekend.

Mainokset

4 thoughts on “Paloja menneeltä viikolta

  1. Kasvoille tuli hymy kun tajusin, että kuvassa oleva koira käy ihanan hellyyttävällä tavalla hyvin tuon maton kanssa yhteen *hih*

  2. Meidänki pihassa oli viime vuonna viisiapila! En ollu ikinä ennen nähnyt, mutta eipä se näemmä ihan ainutlaatunen yksilö ollutkaan.

  3. Anna: Niin muuten käyvätkin, awwww! :)

    Sanna Saksija: Oi, hieno tuo sunkin apila! Seitsemän terälehteä taitaa olla ennätys minkä oon löytänyt joskus vuosia vuosia sitten!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s