cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Virhe

7 kommenttia

Nyt Inspiksessä skräpätään virheistä. Mun sivu näyttää sille kuin oisi synkätkin virheet aiheena, mutta kun lukee tekstit niin huomaa että eihän nuo ihan kauheita ole kuitenkaan. Tosin tohon vois vielä lisätä, että on virhe käyttää liian valuvia ja märkiä maaleja. Argh! Oli sitä tarkoitus vähän valuttaa, mutta ei kuitenkaan ihan noin pahasti.

Viimeinen listattu virhe ”On virhe mennä leffaan ilman nenäliinoja” on omistettu Mirvalle. :D Oltiin nimittäin menossa katsomaan aikoinaan Hero leffaan ja mietittiin, että ai että nyt unohtui ottaa nenäliinat mukaan. Mietittiin sitten, että noooh, eihän se nyt varmaan semmoinen kovin surullinen leffa voi olla, että jospa sitä pärjätään. Suuri virhe! En nyt viitsi spoilata leffaa, jos ette ole sitä nähneet, mutta voin sanoa että siinä kuollaan. Paljon. Mutta kannattaa silti katsoa se, se on tosi visuaalisesti kaunis ja tarina on koskettava.

This week in Get Inspired we scrap about mistakes. My pages journalings say: ”It’s a mistake to take ”just a little bit more” of good food. It’s a mistake just to take a just a little peek at online shops. It’s a mistake to think that it’s not gonna rain and leave your umbrella home on purpose. It’s a mistake not to buy coca cola when you crave for it. It’s a mistake to go to the movies without napkins.” And after making this page, I could add ”it’s a mistake to use too wet paints” to the list! Argh.

7 thoughts on “Virhe

 1. wau!! huiman hieno sivu!!! =)

 2. Voi Anski,mie niin muistan ton Hero virheen!! Muistaakseen meiän piti mennä ekaks joku toinen leffa kattoo, mut eiks se sit pyörinykkään tms. ja sit aateltiin, no mennään Herohon, siinähän on Jet Li, ei voi olla surullinen.. ja voi että oltiin hysterisia niagaran putouksia ku tultiin pois xD

  Hyvä leffa se oli ei siin mitn. mut opittiinpahan pitämään varmuuden vuoks nenäliinoja laukuissa hih!

 3. tämä on tosi mahtava sivu – tykkään myös tuosta kirjoittamastasi tekstistä, tunnustan, että osa näistä osuu myös usein omalle kohdalle :-)))

 4. Tää on ihan huippu, tykkään kun elementtejä on vaikka mitenkä päin :) Värimaailma, tekstipaperi, maalivalutukset… kaikki toimii hienosti!

 5. Siistin särmikäs sivu, maalit on just hyvät!

 6. Tykkään. Ja kovasti! Erityisesti on mieleen nuo valuvat maaliroiskeet, mustavalkoisuus ja vino otsikko :)

 7. SannaS: Kiitos!

  Mirva: Niinhän se tais ollakin että meidän piti jotain muuta mennä kattomaan. Tekis muuten mieli kattoa se taas uusiks. On se vaan niin hieno.

  Sanna: Joo, monet askartelijat voinevat allekirjoittaa kohdan siitä miten tulee hieman sorruttua askartelutilauksiin… :P Tai enkai ole yksin, enhän? :D

  Laurana: Kiitti :)

  lehtipollo: Tänks!

  Anniska: Kiitos paljon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s