cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Niin syksyistä

6 kommenttia

Vielä pitää nauttia syksyn väripilkahduksista niin pitkään kuin vain on mahdollista. Samoin käyttää (lyhyitä) hameita niin pitkään kuin vain tarkenee!

Musta on hauskaa yhdistellä erityylisiä vaatekappaleita keskenään. Poikien osastolta löytynyt metallihenkinen t-paita käy just hyvin hempeähkön, pitsihelmaisen ja ehkä vähän virallisentuntuisen ruutuhameen kanssa. Muuten harmaaseen asuun piti saada pikkaisen piristystä keltaisista korviksista. Ja kaulahuivista.

Kaulahuivi on yksi mun rakkaimmista. Ja kyllä sen eteen tulikin tehtyä töitä! Ostin nimittäin tämän ja muutaman muun samantyylisen huivin Egyptistä Kairon valtavalta Khan el-Khalilin basaarialueelta. Siellä paikassa nimittäin sai ihan huolella viettää aikaa tinkiessä! Kuten Egyptissä ylipäätänsä. Ilman pitkää puimista on ihan turha yrittää turistina ostaa mitään, ellei halua maksaa ostoksistaan tähtitieteellisiä summia. Pitkän tinkaamisen ja jopa kaupasta uloskävelyn jälkeen hintaa oli huiveilla vieläkin aika paljon, ainakin verrattuna Suomen hintoihin. Päätin sitten kuitenkin ottaa huivit, koska muuten tuntui että olisi mennyt puolet ajasta ”hukkaan”, koska meillä ei ollut kuin pari tuntia aikaa viettää basaareilla. Onneksi kuitenkin ostin ne, koska kaikki nuo huivit ovat olleet ahkerassa käytössä ja ovat ihan tosi hyvälaatuisia!

Asun tiedot: takki H&M / hame kirppikseltä / paita H&M / sukkahousut Seppälä / huivi Egyptistä / myssy H&M / kengät Tamaris – Sokos / korvikset en muista mistä

Have to enjoy the colours of autumn as long as possible! And wear (short) skirts as long as it’s not too cold! The scarf is one of my favourites. I bought it from Egypt, Cairo’s bazaar area Khan el-Khalili. I really had to work for it! I mean the bargaining in there takes ages! I almost didn’t buy this one and few other similar scarves, but I’m glad that I did, because these are really good quality and I just love them!

6 thoughts on “Niin syksyistä

  1. Vitsi mie tykkään sun tyylistä niin paljon!

  2. Aivan ihana tuo paidan ja hameen yhdistelmä. Aivan ihania kuvia. Ja hei aivan ihanat kengät! :D

  3. Lorainne: Voi kiitos ^_^
    Laurana: Tosin huomasin just että tossa hameessa on jo reikä. Äääääh! Kengät on ihanat, tosin aikamoiset jalantappajat korkojen takia!

  4. Nätti Anski ja ihana hame! Tuo kolmanneksi viimeinen kuva on tosi huippu :)

  5. Sulla on kyllä todella makee tyyli. Aivan huippua. nuo sopivat sulle ihan kympillä.

  6. pikkuhelistin: Aaa kiitos ^_^

    akissfromthepast..blog: Ai vitsit, kiitos tosi paljon :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s