cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Salaisuuksia

6 kommenttia

Olen kyllä vähän puulla päähän lyöty, kun tuohon mun blogiarvontaan on tullut jo noin paljon osallistujia, apua! Ja aikaa osallistua on vielä kuun loppuun. Heh, mun ajatus arpalipukkeiden leikkaamisesta ja sitä kautta arpomisesta veisi varmaan puoli päivää tällä menolla! Pitää varmaan joku ihan excell-taulukko rakentaa osallistujista arvontaa varten. Muistakaahan vaan ne yhteystiedot naputella siihen lomakkeeseen mukaan, koska hankalahan se on voittaa jos ei ole mukana nimeä tai mailiosoitettakaan. Jotkut mainitsitte, että olette lukeneet mun blogia jo pitkään, mutta ette koskaan kommentoineet. Kiva, että kuitenkin nyt olette pukahtaneet, koska teilläkinhän on tosi kivoja blogeja, joita en ole aiemmin löytänytkään! Koska on kivaa löytää uusia tuttavuuksia ja luettavaa. :)

Mutta sitten skräppäysasioihin. Tällä viikolla Inspiroidu-haasteblogissa aiheena on salaisuus. Tässä mun Design team -esimerkkityö haasteeseen. Salaisuushan ei olisi enää salaisuus jos sitä julistaisi kaikelle kansalle, joten teksti on piilotettuna kuvan taakse. Sorryyy. Ehkä te olette omissa osallistumistöissänne rohkeampia? Mä hain tähän sivuun sellaista Salainen puutarha -tunnelmaa. Halusin tehdä sivun, jossa ei olisi liikaa koristuksia. Yleensä aina lisäilen vähän jotakin ja sitten vielä vähän lisää ja lisää. Nyt sain kuitenkin hillittyä itseni! Tästä tulikin sitten tosi kiva, tykkään kovasti.

PS. Myös Anskun aarremaassa on hieno blogiarvonta meneillään!

This is my Design Team -page for Get Inspired -blog. The theme was ”secret”. It wouldn’t be a secret anymore, if I told you it, so that’s why the journaling is hidden under the photo. I wanted the page to have a Secret Garden -feel. And also I wanted to make a simple page this time, because I always end up adding a little bit more and a little bit more stuff on to my pages. This time I managed to keep it simple. And I like the results.

6 thoughts on “Salaisuuksia

 1. Komea sivu! ”Salainen puutarha” tuli mulle ihan heti mieleen, kun tuon kuvan näin!

 2. Ihan mahtava tunnelma sivussasi. Sopivasti salaperäinen. Kiinnostaisi kurkata portin taakse…

 3. Hieno leiska!
  Osallistuin sun arvontaan kahdella arvalla ja laitoin kuvan omaan blogiini. Mutta unohdin ONNEA KOLME VUOTIAALLE !!!! 8)

 4. Riikka: Ai kiva, tunnelma on sit osunut nappiin! :)

  Jeppula: Kiitos <3

  Anitta: Onnea arvontaan! Ja kiiiitos! :)

 5. Myös mulle tuli ihka ensimmäisenä mieleen Salainen puutarha tästä, onnistuit kyllä todella hyvin!

 6. Korppisusi: Jee, kiitti :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s