cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Glitterkukkaöverit

5 kommenttia

Seuraava kortti ei sovi glitteriä tai kukkia kammoksuville. Mies totesikin tästä kun näytin tätä, että on ehkä järkyttävin kortti ikinä. :D Mutta halusin kokeilla tehdä ihan superrunsaan ja superkimaltavan kortin. Eri valaistuksissa tämä näyttääkin kyllä hurjan kimaltavalle. Jee!

Kaikki käytetyt paperit niin kortin päällä kuin sisälläkin ovat First Edition Paperin Desert Blooms -paperipakkauksesta, lukuunottamatta tietenkin tuota kakkupaperia. Kukkakuviot on leikattu irti paperista.

Tässä on kukkia monessa kerroksessa. Osaa kukista kohottelin reunoistaan irti taustasta kohotarrapaloilla. Kukkapapereissa on glitteriä kauttaaltaan. Jotkut glitterpaperit ovat ärsyttäviä, kun niistä se kimalle irtoilee. Näissä papruissa ei onneksi sitä ongelmaa ole ja itse kimalluskin näissä on tasaisen runsasta. Mitäs mieltä olette, onko teidän makuun liian överi? :D

Tarvikkeet saatu Ökömököstä:
– paperit: First Edition Paper Desert Blooms -paperipakkauksesta
– napit: My Mind’s Eye Wild Asparagus -nappipakkauksesta

Tarvikkeet muualta:
– tarrakirjaimet: BG Micro mono stickers Life of the Party
– Fiskars boordileikkuri
– kakkupaperia

I wanted to make a super glittery and super bountiful card. My boyfriend already commented that this is the most horrible card he’s ever seen. :D So this card is definately not for everyones taste. In different lightings this card looks really glittery! All the papers used are from First Edition Papers Desert Blooms -paperpack, except that cakepaper. The flowers I cut out from the paper. Some of them are layered on top of each other and lifted up from the surface with foamstickers. What do you think, is this card too much for your taste? :D

5 thoughts on “Glitterkukkaöverit

  1. Ei oo mun mielestä överi! Vierastan ehkä vähän tuota pinkkiä kakkupaperia? Mutta tuo pilkkutaustapaperi tasapainottaa kokonaisuutta kivasti ja pinkit kukkanapit on se viimeinen pisara – siis hyvässä mielessä;)

  2. Hei, blogissani on sinulle tunnustus…

  3. Niinu: Kiitos :P Ja heheh, viimeinen pisara todellakin :P

    känkkis: Kiitos paljon tunnustuksesta! Tuohon tunnustukseen liittyviin kysymyksiin vastasinkin jo tuossa viime viikolla, joten en taida tällä kertaa jakaa tunnustusta eteenpäin :)

  4. Överi on joo, mutta hauskasti sellainen, joten ei mitään vikaa! Hieno kortti! :D

  5. Lorainne: Kiitos! Onneksi en ole siis yksin tän överitykkäyksen kanssa! :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s