cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Viideskymmenes

10 kommenttia

Nimittäin jos nyt laskin oikein niin tää taitaa olla viideskymmenes tänä vuonna tekemäni kortti. Ohops, aikamoinen uusi ennätys ehdottomasti! Juhlan paikka! Kohta kortteja on tullut enemmän kuin skräppisivuja. No, minialbumeitakin on tosin tullut tehtyä, joten ehkä skräppäys vielä kuitenkin korjaa voittopotin.

Ylempi paperi on taas yhtä suosikkipaperiani. Sitä on vilahtanut aiemmin tässä tekemässäni minialbumissa. (Tarkemmin sanottuna tässä ja tässä aukeamassa.) Paperia jäi hiukan yli, joten eikun korttiin se suikale. Tuosta linkistäni tulikin mieleeni, että kohta se on taas lokakuu ja perinteisen mun ”viikko elämästä” -albumin aika. Se on sijoittunut mulla nyt kolmatta vuotta peräkkäin lokakuun alkuun. Millähän teemalla sitä nyt lähtisi albumia tekemään tällä kertaa… :)

If I’ve counted right, it’s the 50th card I’ve made this year! Almost as many as I’ve made scrapping pages. Ok, scrappings still win, cause I’ve made minialbums too. Speaking of minialbums, in this card I used that flower paper (that I love) in my ”Week in the Life” album last year, here. Soon it’s time to make a new one again, because I’ve usually made my week in the life -album about the first week of october.

10 thoughts on “Viideskymmenes

  1. Tämä on tosi pirteä! =) mutta ei kuitenkaan liian räikeä, tosi hyvät värit!

  2. Ihana yksityiskohta tuo postimerkki:)
    Minialbumin aiheeksi ehdotan: ihmisiä joita kohtaan arjessa…kuvien saaminen voi tietysti olla aika vaikeata, mutta ajatuksena?

  3. huikeen kaunis kortti!! =)

  4. Tajuttoman magee kortti!!!!!!!

  5. Täällä on taaas läppäri kuolassa ;D
    Ja hei, oonkohan mää saanut 50 korttia aikaan tänä vuonna…? En kyllä ole laskenut, mut… ;)

  6. Upeasti yhdistelty erilaisia matskuja hienoksi kokonaisuudeksi:)

  7. Emi: Kiitos! Tähtäsin tässä vähän just sellaisiin syksyn murrettuihin sävyihin :)

    Niinu: Postimerkki on skräppäystavaraa, ei siis aito. Harmi ettei tuollaisia postimerkkejä oikein enää tehdä, näyttävät niin kivoille :)

    SannaS & Maaret: Kiiiitos!

    Pammu: O-ou, elä riko läppäriä sentään ;D

    Ansku: Kiitos paljon :)

  8. Tää on magee (taas).

  9. voi nää sun kortit(kin) on niin upeita! kaikki värit ja tykkään tosi paljon tuosta sun kerroksellisesta tyylistä. ihanuutta!

  10. Kiitti Marika & elinarsku!

Jätä kommentti