cute & cool creations

anskin askarteluja ja elämää

Tildaa ja maaliostoksia

3 kommenttia

Tämmöisiä Tildan tilpehöörejä tuli ostettua, kun kävin Sinooperissa käyttämässä mun lahjakortin pari päivää sitten. Sain nimittäin keväällä 10 egen lahjakortin kauppaan, kun tein juttusarjaa blogiini Kuopion askartelukaupoista, mukaanlukien Sinooperista. (Jutun voit lukea täältä.) Jutun julkaisun jälkeen ottivat minuun yhteyttä kaupasta, että haluavat antaa minulle lahjakortin ihan huvikseen ja kiitokseksi kivasta jutusta. Aika kilttiä, vai mitä? :)

Noita pyöreitä haaraniittejä kuolasinkin jo aiemmin. Puiset lintukuviot ovat myös aika takuuvarmaa korttiaskartelumateriaalia.

Sitten vähän nettitilauksia. Ostin nyt ekaa kertaa ”virallisia” skräppäysmaaleja. Aiemmin olen käyttänyt sivuissani vain gessoa ja akryylimaaleja, joista olen sekoitellut itse haluamani värit. Päätin nyt kuitenkin testata paria Jenny Bowlinin maalia, kun halvalla sai Studio Calicon päkin mukana. Tosin lukee noissakin että akryylimaaleja ovat, joten missä ero? Jokatapauksessa ihan hyville vaikuttivat ainakin näin pienten testauksien perusteella. Mites te muut maaleja käyttävät, käyttääkö kukaan muu akryylimaaleja tai muita perinteisempiä aineita? Minkä merkkisiä maaleja käytätte, jos käytätte skräppäystarvikemaaleja ja onko joku merkki ollut mielestänne ylitse muiden? Suosituksia kehiin. :)

Here’s some Tilda stuff I bought from our local craftingshop Sinooperi. I also bought online some scrapping paints. Usually I’ve been using gesso or acrylicpaints before, so these are my first ”official” scrapping paints. I’ve tested them a bit and so far they seem good. What paints do you use and what do you recommend?

Mainokset

3 thoughts on “Tildaa ja maaliostoksia

  1. mulla on pari akryylimaalipurkkia, joita olen käyttänyt. ja onhan mulla hankittuna pari värillistä skräppäysmaaliakin, mutta en ole vaan saanut käytettyä. tuli joskus ostettua ja käyttäminen on jäänyt. mutta nyt on tosiaan ollut yritystä kaivaa niitä unohtuneita juttuja käyttöön, sillä muuten en saa kyllä ostella mitään uutta.

  2. Olen käyttänyt Folk Artin akryylimaaleja ja sekoitellut itse aina sopivia värejä. Ajattelin, että olisi ainakin näin maalienkäytön alkutaipaleella taloudellisempaa niin. Jos aikaa myöten kehittyy joitain lempparisävyjä, joita tulee käytettyä enemmän niin sitten vois ostaa niitä valmiina. Ja ehkä joitakin vaikeasti sekoitettavia. Esimerkiksi voimakas turkoosi voisi olla valmiina kiva. :) Mutta odottelen mielenkiinnolla, millaiseksi nuo ostamasi värit osoittautuvat käytössä ja onko niissä jotain etuja tavallisiin akryylimaaleihin nähden.

  3. maikko: Se kyllä on ihan hyödyllistä yrittää käytellä aina ajoittain niitä unohtuneitakin tarvikkeita käyttöön. Plus varsinkin jos palkintona on sit uusien tarvikkeiden hommaaminen hih :)

    Kootut teokset: Joo, mietin kans tuota että just niitä lempparisävyjä ois sit kätevä tilata. Akryylimaaleissahan kun on yleensä aika tummat värit, niin tilasin just ekana noita vaaleampia sitten, niin säästyy ainakin muutamassa värissä sekoittelun vaivalta. Ainakin tähän mennessä se on noissa tuntunut olevan se suurin hyöty. Muuten käyttäytyvät aika samalla tavalla kuin normaalitkin maalit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s